Детали СВЯТО-УСПЕНСЬКА КИЄВО-ПЕЧЕРСЬКА ЛАВРА ЗАСНУВАЛА СВІЙ ФЕСТИВАЛЬ

2016-05-26 08:14

З благословіння Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у 2016 році Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра засновує щорічний Фестиваль доброти і дитинства «БОЖІ ДІТИ». Мета фестивалю – допомогти нужденним у нашій любові дітям-сиротам з тяжкою долею. Не випадково девізом фестивалю є вислів «Люди об’єднані любов’ю». Об’єднати під крилом Фестивалю тих, хто дійсно потребує допомоги і тих, хто насправді може допомогти – до цього прагне Організаційний Комітет Фестивалю. У цьому році було відібрано чимало дитячих закладів, що відвідають фестиваль та отримають багато приємних сюрпризів. Спеціальну відзнаку «Почесний Благодійник України» з рук вищого духовенства України отримають ті особистості, що своїм життя і працею дають приклад людяності, добра і любові до оточуючих.

Перший великий благодійний концерт Фестивалю доброти і дитинства «БОЖІ ДІТИ» відбудеться у Національному Палаці Мистецтв «Україна» 1 червня 2016 року.

На сцену Палацу вийдуть найкращі українські артисти, що долучилися до цього проекту втілення доброти.

Інформаційні партнери Фестивалю: телеканал NewsOne, радіо «ВЕСТИ», проект «ПОРУЧ з Катериною Винокуровою», «Известия в Украине», сайт міста Києва 44.ua, «ОБОЗРЕВАТЕЛЬ», медіа група «ГОЛОС.UA».

Подаруємо дітям свято!

Еще новости в разделе "Детали"