Детали Юридичні радники екс-власників УНЛ підтверджують відсутність конфліктів по угоді (ДОКУМЕНТ)

2016-09-26 18:50

 

У нового власника Української національної лотереї Сергія Піндича немає ніяких конфліктів з екс-власниками підприємства.

Про це заявив Валерій Корольов, директор юридичної фірми Астерс. Документ розміщений на сайті Української національної лотереї.

– У зв’язку з недавніми повідомленнями в засобах масової інформації, що містять недостовірну інформацію щодо нібито продажу громадянами Європейського Союзу Пітером Шетті, Вулфом Кламмертом і Францем Ренгхофером, деякі з яких є нашими клієнтами, Підприємства з 100% іноземними інвестиціями Українська національна лотерея громадянину України Сергію Піндичу, ми уповноважені офіційно інформувати про те, що:

– згадувана угода не була продажем;

– сторони за угодою частково відрізнялися від згадуваних вище осіб;

– угода відбулася на законних підставах і з доброї волі сторін;

– чутки про незаконний тиск на колишніх бенефіціарів власників Підприємства з 100% іноземними інвестиціями Українська національна лотерея, якими нібито були Пітер Шетті, Вулф Кламмерт і Франц Ренгхофер з метою укладення угоди, не відповідають дійсності;

– сторони за угодою не мають ніяких претензій один до одного, – йдеться в документі.

 

Нагадаємо також, минулого тижня один з бенефіціарів УНЛ Пітер Шетті спростував наявність конфлікту з новим українським власником компанії.

Він заявив, що інформація, опублікована в низці українських ЗМІ, про погрози на мою сторону і конфлікті з новим власником УНЛ Сергієм Піндичем не відповідає дійсності. Олександра Третьякова я ніколи не бачив (нардеп від БПП Олександр Третьяков – Ред.). Ніякого конфлікту в УНЛ немає і не було.

 

Еще новости в разделе "Детали"