Кремль знов вирішив воювати не лише з Україною, а й замість України Михайло Хміль

2016-08-11 08:27 24785

Останні заяви та дії Кремля склалися у готовий пазл - бажання руками власних диверсійних груп та кремлівських рупорів дискредитувати Україну в очах міжнародної спільноти та зобразити нас терористами.

Адже спочатку вони підірвали свою маріонетку Плотницького і звинуватили у цьому українську розвідку; потім заявили про спроби наших військових атакувати Крим, від яких начебто загинув військовослужбовець РФ…

Про необхідність просити вибачення у бандитів з угруповань ДНР-ЛНР вустами Надії Савченко промовчу, а ось її ідею - залучити до переговорного процесу куму Путіна Оксану Марченко навіть промовчати без матюка не вдасться.

І ось, опісля цих всіх заяв та подій, Путін заявляє, що, мовляв, ніяких зустрічей у Нормандському форматі проводити немає змісту, бо українці - це терористи.

Для України було помилкою, і я писав про це більше року тому, погодитися на зміну Женевського формату, а саме - вихід США з учасників переговорів, на Нормандський. Адже, зважаючи на президентську кампанію в Штатах, Путін розуміє, що Америка зараз менше уваги приділятиме міжнародній політиці і у нього є нагода повторити фюрерівську технологію “нападу” на “мирну нацистську радіостанцію” у серпні 39-го. Кремль вирішив воювати не лише з Україною, а й замість України.

Страшно уявити, куди такі маніпуляції можуть зайти далі, якщо їх дозволить цьому варвару цивілізований світ і якщо наші Надіньки закликатимуть до переговорів з терористами, а народні “контролери” разом з “простими” людьми далі озвучуватимуть меседжі з ФСБ’шних темників.

Якби це не стосувалося нашої країни, можливо, комусь і цікаво було б поспостерігати, яким буде наступне завдання кремлівської агентури в місцевому політикумі - шпигунські фільми в Україні мають хороші рейтинги. Однак, мова про рідну землю. І має бути чітка реакція наших правоохоронців на дії зрадників. Має бути твереза оцінка авантюр Кремля світовою спільнотою.

І так уже хочеться, аби ми стали врешті територією економічного розвитку, а не місцем бойових та диверсійних дій.

Еще блоги