Келлі Айоті як спасіння для обороноздатності України Сергій Ніжинський

2016-11-14 10:53 50400

Келлі Айоті: «Скажи відверто, українці як відносяться до нашої політики щодо підтримки ваших солдат зброєю?». «Ви єдині,хто каже стоп Путіну,роблячи конкретні кроки та не говорите про санкції, які точно не збережуть життя нашим воїнам на сході»-відпові я. (травень 2015, Вашингтон.Сенат)

Якби я був американцем, то хотів-би мабуть, щоб президентом була вона. Келі Айоті. Жінка з сенату США, що має колосальну репутацію як розумний та виважений політик і в той же час дуже рішучий.

Моє знайомство в 2015 році в Сенаті з Келлі Айоті була досить несподіваною, але від якого я і досі під враженням. Будучи лауреатом Грантової програми "NAGTRI" в Вашингтоні для елітного підрозділу державних службовців світу та єдиним від України, мені здавалось, що це реально майбутній президент США, який знає, що таке юриспруденція,державотворення, соціальна допомога для ветеранів і т.д.

Жінка, яка на 100% знає всі військові проблеми не тільки Америки, але й України, оскільки делегована була займатись українським питанням з озброєння.

Будучи дочкою ветерана війни, солдата, вона прекрасно розуміє реалії та потреби армії сьогодні. Я був неймовірно вражений новиною з “Washington Post”, що Трамп запропонував їй очолити Міністерство Оборони Америки.

Для України - це реальні силові дії щодо Росії. Для України – це дисципліна в дотаціях США на озброєння за кожний патрон. Для України її призначення Міністром Оборони США- це реальне озброєння української армії та конкретика,якої дуже не вистачає.

Не знаю як далі, але перші кроки Трампа на користь Україні.

Еще блоги