Захист державних службовців та необхідність реформи державного управління Сергій Ніжинський

2017-08-10 08:34 75689

Переглядаю приватне відео 2015 року з моєї колишньої роботи в Міграційній службі, де неврівноважений, колишній військовий, біженець (так само як і деякі неврівноважені заявники з України) з ножицями накинувся на моїх підлеглих та імітував підпалення самого себе в моєму кабінеті, лаявшись на працівників міліції та погрожуючи їм розправою.

Як наслідок, кримінальна справа так і не була відкрита навіть за хуліганство. Вдалось заспокоїти та далі працювати. Заяву я забрав з міліції..

Однак цей пост для того, щоб соціум розумів в яких умовах доводилось працювати і з якими ризиками для життя стикаються люди, які є не менш ураженими та іноді не захищеними взагалі.

Тільки коректна комунікація між біженцями та державними службовцями зможе максимально чітко дати сигнал, що біженці не вороги для України, а державний службовець-це так само уражена особа, що повинна проявляти терпимість до таких дій, психологічно заспокоювати,нехай і з 10 разу, але повинна..

За даними світової організації ООН,UNHCR станом на 2017 рік:

Біженців у Франції- <9.000

Німеччині-<9.000

Польщі<6000

Швеції <3000

Україна є геополітичним транзитним місцем для цього, яке потребує особливої уваги, оскільки є активним місцем для біженців із Сирії, Афганістану, Судану, Палестини, Росії та інших країн.

Саме увага до соціальної інтеграції біженців в українське суспільство, активізація Плану соціальної інтеграції біженців в українське суспільство до 2020 року та постійна комунікація з ними - вихід із подібного роду комунікацій.

Еще блоги