Власні роздуми по мотивам пригод нового Карлсона Зорян Шкиряк

2017-12-09 11:45 83830

 

Саакашвілі оголосив голодування в СІЗО, а мене накриває неприховане дежа вю...

Для чого йому увесь цей цирк і ця клоунада? Бо він паталогічний боягуз.
Тарган, що боїться світла. А світло справді з,явилося і є чого суєтитися.
Тому що знає - все правда. Знає, що спалився з Курченком-Януковичем. Знає, що Дангадзе гроші брав і йому передавав, а докази ГПУ бездоганні, об,єктивні і реальні.
Звідси істерика і агония. І така неадекватна поведінка найбільше підтверджує, що рильце таки в пуху.
Міф про "месію-рятівника і реформатора Міхо" остаточно руйнується.

Але ж є питання моралі, честі, чоловічого і людського достоїнства, в решті решт.
Ти ж, бл*ха, колишній президент, політик зі світовим ім,ям!
Та будь мужиком, а не ганчіркою, хоч зараз!
Тобі ж вже сказали, що проситимуть домашній арешт, не більше.
Чого аж так сцяти?
Та йди вже спокійно в суд і доводь свою невинуватість в законно встановленому порядку. А як інакше може бути в будь-якій цивілізованій краіні? Мова ж не про політику, а про чистий кримінал - сприяння в діяльності злочинній організації.
Україна гарантує повну відкритість і публічність судового процесу, надання усіх прав, всі можливості захисту, тощо.
Жодних проблем, жодних питань.
Навіщо ти навіть своіх прихильників підсталяєш і над ними знущаєшся? Для чого? Заради порятунку своєї сраки, ти готовий навіть до кровопролиття серед українських громадян і правоохоронців, як робив це в Грузії...
Аби лише уникнути справедливості і дорватися до влади за будь-яку ціну.

Ти маєш купу найкращих адвоктів, маєш купу грошей від Курченка і не тільки. Маєш обдурених прихильників і проплачених "активістів". Маєш суцільну підтрімку всіх кремлівських пропагандистів, всіх проросійських і всіх інших ЗМІ в Україні, усіх ватних журналістів, блогерів та "експертів", цілого "оппоблока" та різних мутних, "не туди-не сюди" депутатів ВР - які проблеми? До чого весь цей кіпіш, цей неприхований тваринний старх?

Ти коли свої злодійства в нашій країні планував і здійснював, ніколи не думав про можливе покарання? Напевно не думав. Бо звик до безкарності. Переплутав демократію і вседозволеність. Тобто, вважав, що раз твоє призвище Саакашвілі, то тобі все по*уй, адже ти "пуп Землі". Тобі тут можна все: плювати на Закон і Конституцію, плювати на людей, плювати на країну. Звичайно, тебе ж цікавлять тільки власні амбіції і власні, спільні з бандою Януковича, інтереси. Суть яких проста - дестабілізація України і приведення до влади лояльного до Кремля парламенту, а з цим і президента.
Але як кугут клюнув - зашкварився, хероїзму як і не було.
Кричиш, що докази сфальшовані, записи недостовірні? Ну ок.
Вимагай разом з адвокатами проведення експертизи хоч в Папуа Новій Гвінеї під патронатом США, ЄС і навіть Буркіна Фасо! Доводь в суді, що це все мачня, сміливець!
Скільки можна наших людей між собою стравоювати і нашу країну своєю параноєю, істериками, безглуздістю, жадібністю до грошей і влади гвалтувати?
Цинічна, брехлива, жадібна і аморальна істота. Немає слів. Огидно.

Источник фб

Еще блоги