Детали Німецька компанія стала співінвестором будівництва ЖК "Новопечерська Вежа" у серці Печерська

2017-12-12 13:28

Співінвестором будівництва житлово-офісного комплексу "Новопечерська Вежа", що зростає у Печерському районі Києва – по пров. Кленовому, 7, 7-А, 7-Б; вул. Кіквідзе, 41-А, 41-43, стала провідна німецька архітектурно-будівельна компанія "Möser GmbH".

За словами керівника компанії-співінвестора та замовника будівництва ТОВ "Гранд Луол" Олександра Семініщева, кияни знайомі з цим комплексом під назвою ЖК "Панорама". Але, переглянувши якісні та іміджеві характеристики житлового комплексу після приходу іноземного інвестора, було прийнято рішення здійснити ребрендинг назви у зв'язку з оновленням концепції проекту. Таким чином з'явилася "Новопечерський Вежа". Прейменування проекту є не єдиною зміною – комплекс у процесі кардинальних нововведень.

"Прихід у співінвестори німецької архітектурно-будівельної компанії "Möser GmbH", що має чималий досвід у зведенні житла для європейців, знаменує собою не декларативні, а реальні європейські традиції – затишність і комфорт європейського рівня. Наші партнери поставили це за головну вимогу до житла", - підкреслює Олександр Семеніщев.

Він додав, що партнери схвалюють основну вимогу української сторони у напрямку доступності житла.

"Скажу більше: прихід німецького співінвестора дає змогу зробити житло у комплексі більш доступним для українців", - розповідає керівник української компанії.

ЖК "Новопечерська Вежа" – це 26-ти поверховий будинок, який включає 2 секції по 2 вхідні групи в житлові частини будинку. З 1-го по 24-й поверхи – одно, дво, три, чотири кімнатні квартири, 25-26 поверхи – дворівневі квартири. Мінімальна загальна площа оселі у комплексі складає 30 кв м. , а максимальна загальна площа – 150 кв м.

При будівництві використовуються найкращі енергозберігаючі технології із застосуванням екологічних матеріалів.

Конструктивна схема будівлі: монолітний залізобетонний каркас. Застосовуються системи навісних вентильованих фасадів, з утепленням стін мінеральною ватою.

Покрівля: плоска рулонна, тришарова.

Кількість ліфтів у житловій частині комплексу: по 2 ліфти вантажністю 630 кг та 1 ліфт вантажністю 1000 кг у кожній секції.

Для забезпечення максимальної теплоізоляції в будинку застосовуються вікна з 5-ти камерним профілем REHAU EURO 70, німецького виробництва, та двокамерні склопакети ГЛАСТРЕШ, Швейцарія. Це не просто вікна, а ціла система, що поєднує в собі функцію енергозберігаючого, та рефлективного (сонцезахисного) скла, і підвищену стійкість до вітрового навантаження, що обов'язково оцінять мешканці верхніх поверхів будинків.

І ще одна приємна деталь - зовнішнє скло в склопакеті має ефект дзеркальності і дозволяє милуватися видом з вікна і бути абсолютно впевненим у тому, що все, що відбувається в будинку в світлий час доби не буде видно з вулиці.

Додатково до основного паркінгу, передбачено гостьові стоянки для паркування автомобілів, та зарядки для електрокарів. На даху комплексу будуть встановлені сонячні батареї для освітлення місць загального користування. А європейський дизайн вхідних груп та поверхів створюватиме додатковий комфорт та затишок для мешканців "Новопечерської Вежі".

Комплекс має унікальну особливість – закритий дитячий майданчик та прозорий міцний ліфт, що з'єднує прибудинкову територію та гральну дитячу зону, а також використовується для зручного спуску дитячих візочків, та іграшок.

У нагоді мешканцям ЖК, які дотримуються здорового та активного способу життя, стане безкоштовний спортзал, обладнаний спортивним приладдям.

Наразі ж вільними у комплексі є приблизно 60% осель.

Житло європейського класу обслуговуватимуть по-європейськи. Німецькі співінвестори бачать у цьому сенс свої участі в Україні, а саме у проекті ЖК "Новопечерська Вежа". Впроваджуючи високі європейські стандарти у спорудженні житла, німецькі партнери готові у подальшому контролювати їх дотримання, після завершення будівництва і подальшої експлуатації комплексу – говорять у ТОВ "Гранд Луол".

Згідно із домовленістю з компанією "Möser GmbH", обслуговуванням комплексу займеться експлуатаційна компанія, яка працюватиме за високими європейськими стандартами обслуговування та утримання житла.

Більш детальну інформацію щодо придбання нерухомості у ЖК "Новопечерська Вежа"

можна отримати у офіційному відділ продажу за адресою:

м. Київ, вул. М. Бойчука (Кіквідзе), 41

Тел.: +38 044-333-60-02

 http://vezha.kiev.ua/

Еще по теме

Еще новости в разделе "Детали"