ВОЙНА В Украине В Лукьяновском СИЗО «звиздець», но бунта пока нет

2014-01-27 12:51

Заключенные поддерживают активистов с Майдана, но бунта пока нет. СБУшники инструктировали охрану в СИЗО на случай ЧС.

«30 с лишним человек. Опера гасают, прячут пацанов, перед подъемом на хаты, утром, были сбушники – их инструктировали», - пишут «Известиям из СИЗО».

По сообщениям из Лукьяновки (Лукьяноновское СИЗО – ред.), заключенные подтвердили все, кроме того, что бьют нереально сильно, и наличия бунта. Заключенные поддерживают активистов с Майдана.

Ось що повідомили з-за грат:

"Добрий вечір! А у нас тут в Лукянівці звиздець. Повно оперів з Центрального апарату Пеніцитарної служби. Майданівців розкидують по трійникам і закривають на додаткові замки. Намагаються використати старий сталінський метод натравлювання кримінальників на політичних! Але він не діє бо 99% в’язнів пітримують революцію сподіваючись, що після неї буде встановлено справедливе правосуддя. У відповідь мусора почали щимити всіх вязнів. Наприклад передачі обмежили до того, що не приймають навіть варені картоплю і буряк. Забирають у в’язнів при обшуках навіть те, що ніколи не чіпали. Наприклад копчене мясо. Декого бють нереально сильно! Тюрма на межі бунту бо це тортури!"

П.С. нагадую, що вчора авторитети розпорядилися стати на захист народу від мусорських, та встановили що полонені майданівці - "політичні".

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"