ВОЙНА В Украине Громадський блок «Порядок» захищатиме мир і стабільність у Сумах

2014-01-28 12:30

Ввечері 27 січня на Меморіалі Слави відбулися збори близько 30 громадських організацій, яким небайдужа напружена ситуація, що нині склалася в Україні. Вони виступають проти захоплення екстремістами адміністративних будівель, приміщень органів влади, проти безладу, бо знають, до чого можуть призвести масові заворушення.

«Тут зібралися люди, які інакше дивляться на події, які відбуваються в центрі Києва та Сум. Коли захоплюють адміністрації, міністерства, підпалюють – це страшно. Ми хочемо показати: те, що містом ходять сто-двісті чоловік і кричать, піднімають Суми, це не думка всіх сумчан. Адже ще є 270 тисяч городян. Ми повинні зібратися разом і провести Марш миру. Люди налаштовані неагресивно, люди за мир і порядок», - пояснив мету зібрання голова громадського руху «Вічний вогонь» Юрій ПЕРЕПЕКА.

«Тут, біля Вічного вогню, ми маємо сказати, що ми – за спокій, порядок і стабільність. Ми не допустимо проявів неофашизму в Сумах!» - зазначив голова історичного клубу імені О. Булатовича Сергій НЕГОВСЬКИЙ.

Результатом зібрання стало ухвалення рішення про утворення громадського блоку «Порядок», який має напрацювати план дій щодо підтримки правопорядку в обласному центрі.

Уже сьогодні, 28 січня, «Порядок» проведе в Сумах Марш миру. Хода розпочнеться від Меморіалу Слави о 17:30.

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"