ВОЙНА В Украине В селах на Житомирьскій трасі облаштували блок-пости

2014-02-20 10:07

Як повідомили активісти "УДАРу", в селах на Житомирьскій трасі облаштували блок-пости. Люди "відловлюють" автобуси з "тітушками", які їдуть до Києва, а також заважають проїзду до столиці військових машин. Блок-пост охороняють 450-500 осіб.

Як розповідають очевидці, при спробі затримання одного автобуса з "тітушками", ті почали відстрілюватися. Крім того, повз блок-пост на великий швидкості їхала автівка. Попри те, що люди, перекривали рух, машина не зупинилися і збила одного чоловіка, внаслідок чого той помер.

Водночас, в Уманському "УДАРі" повідомили, що активістам вдалося "розвернути" декілька автобусів з "тітушками" і декілька зупинити. "Люди взяли в полон 40 "тітушок" і наразі вони дають покази, хто їх послав до Києва. При цьому разом з цими "тітушками" в автобусі їхав міліціонер, який намагався втекти, однак люди його наздогнали і затримали. Декілька автобусів просто підпалили", - зазначили в Уманському "УДАРі". Крім того, активісти зупинили автобус з бійцями внутрішніх військ, повністю їх роззброїли та відпустили до Києва.

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"