ВОЙНА В Украине У Рівному розстріляли Сашка Білого?

2014-03-25 08:12

На місці події працює слідчо-оперативна комісія. За попередньої іонформацією Сашка Білого викрали невідомі на трьох автомобіілях та вивезли у район Бармаків, неподалік кафе "Карасі". За чутками людей, що працюють на місці події спрацювала диверсійна група з Російської Федерації.

Працівники правоохоронних органів наразі жодних підтверджень чи спростувань не надають. Одні кажуть, що на місці розстрілу знайшли одне тіло, інші що два.

Один з прокурорів Рівного розповів, що виїхав на місце події за повідомлеенням про вбивство Олександра Музичка. На місці працюють журналісти, між тим близько до місця їх не пускають.

Нагадаємо, 13 березня координатор «Правого сектора» на Західній Україні Олександр Музичко написав на своїй сторінці у соціальній мережі розмістив запис:

«Керівництво генпрокуратури і МВС України прийняло рішення про моє фізичне знищення або захоплення і видачу мене Росії, для того, щоб потім все звернути на спецслужби РФ. Для проведення цієї операції вже створений спецзагін. Ми володіємо на 100% достовірною інформацією.

Це моє звернення прошу вважати офіційним зверненням до СБУ України.

Звертаюсь також до своїх побратимів, до всіх українців, націоналістів-патріотів: я не боюся смерті і живими не здамся! Хай мої вороги не надіються, що знищивши мене, вони будуть спати спокійно. Моє місце займуть інші патріоти, які продовжать нашу боротьбу».

Інформацію про вбивство розповів мешканець села Бармаки. Він розповідає, що близько 12 ночі невідомі зайшли у кафе "Карасі", які приїхали на трьох мікроавтобусах "Фольцваген" - двох чорних та одномі білому. Далі вони вивели усіх відвідувачів, у тому числі Олександра Музичка . На нього одягнули наручники, побили його та двох охоронців. Згодом люди почули дві автоматні черги.

Між тим, за словами й інших свідків знайдено лише одне тіло. За неперевіреної інформацією тіло належить саме Сашку Білому. Розстрілювали одразу за кафе. Самі ж правоохоронці жодних підтверджень чи спростувань не надають.

За попередньою інформацією активістів Автомайдану серед викрадених начальник міського центру зайнятості Володимир Даценко та ще 5 відвідувачів кафе.

Деякі відвідувачі закладу й далі продовжують святкувати у бесідках. За їх словами спочатку невідомі вкилючили світло, а потім вони чули лише вибухи петард.

По материалам: charivne.info

 

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"