Политика Міхалков зніме на Волині фільм про бандерівців

2014-04-03 08:10

Епатажний дворянин та режисер Нікіта Міхалков знову береться знімати кіно. У соціальних мережах Нікіта Сєргєєвіч повідомив: «Мы расскажем всю правду про этих бандеровцов. Всему миру!»…

При цьому цей діяч розкрив іще один секрет: зніматимуть кіно в епіцентрі подій драматичного минулого, а саме – на Волині та Львівщині. Про це повідомляє "Волинська газета".

Режисер також не став приховувати, що гроші на фільм, заснований «на реальних подіях», уже виділили із Держбюджету РФ. Як йдеться у повідомленні, «друг і брат» Путін не пошкодував на «правдиве» кіно аж 60 мільйонів доларів США!

Уже відомо: сюжет нового фільму перегукуватиметься із… попередніми серіями. «Стомлених сонцем-2» Нікіті Сєргєєвічу виявилося замало, тож новий кінопроект, що оспівує імперію (як російську, так і радянську) цей режисер і публічний апологет третього терміну Путіна – людина, яка, за її власним визнанням, все ще не відокремлює Прибалтику і Україну від Росії, зібравши в кулак чарівність радянського кінематографа, емоційно та в міру цинічно, як його кіногерой сер Генрі з фільму «Собака Баскервілів», заявив прямісінько в ефірі одного телеканалу: «Я люблю Путина и мне насрать на мнение других». А потім висловив іще красномовнішу думку про те, що Путіна Росії послав… сам Господь…

Не важко здогадатися, у якому світлі постануть українці-бандерівці у «Стомлених сонцем-3». За сюжетом колишній в’язень сталінського ГУЛАГу та радянський генерал Сєргєй Котов (у головній ролі – традиційно сам Нікіта Сєргєєвіч, – авт.) після взяття Берліна отримує несподіване призначення на пост командуючого військами НКВД у Західній Україні. Саме тут йому доводиться вогнем і мечем викорінювати «бандерівську сволоту», а в одному з епізодів Міхалков, рятуючи від «тризубівських убивць» молоденьку вчительку, навіть отримує важке поранення… Зрозуміло, що врятована навідалася до генерала в госпіталь, і в «Стомлених сонцем-3» розкручується черговий кінороман пристаркуватого генерала-режисера з молоденькою актрисою, котрий так само традиційно триває й поза межами знімального майданчика.

До речі, одну з ролей зіграє актор Лєонід Ярмольнік, який цими днями в ефірі російського ТБ сказав, що був свідком, як у Львові студента за те, що він зустрічався з росіянкою, розірвали на двох березах… Цей персонаж демонструватиме звірячий образ одного з «бандерівських людожерів», який до війни закінчив українську гімназію у Луцьку, де зараз школа №1.

Так що кіно буде зовсім не смішним.

По материалам: volynnews.com

 

Еще новости в разделе "Политика"