ВОЙНА В Украине Київ вчать підніматись по тривозі

2014-04-16 16:00

Водночас посадовці стверджують, що жодних підстав для паніки немає

Управління з питань надзвичайних ситуацій столиці почали оповіщати жителів, як слід діяти в разі виникнення надзвичайної ситуації. Відповідні оголошення з’явилися у житлових будинках.

ТVi.ua звернулося по роз’яснення в Управління з питань надзвичайних ситуацій Солом'янської держрайадміністрації в Києві.

У відомстві заявили, що жодних передумов для паніки немає.

"Це планове навчання населення у разі виникнення відповідної ситуації. Проте наразі нічого такого не передбачається. Це просто наказ голови КМДА Володимира Бондаренка з метою інформування. Єдине, що може статися, – це людям доведеться спуститися у бомбосховища та підвали будинків і перебути там хвилин 30-40. Ще раз повторюємо: жодних причин для паніки немає, це лише інформування населення про всяк випадок", – заявили в управлінні. 

Сьогодні в Києві, 15 квітня, управління з питань надзвичайних ситуацій, зокрема Солом'янської райадміністрації, почали оповіщати жителів столиці, що треба робити у разі виникнення надзвичайної ситуації, про що, мовляв, сповістять уривчасті гудки сирени або сигнал "Увага всім!"

Фотографію відповідного документа опублікувало видання LB.ua.

Фото: LB.ua

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"