Курьезы Министр Швайка разослал журналистам полный бред

2014-05-30 23:00

Прес-служба Минагрополитики разослала от имени аграрного министра Игоря Швайки очередную пиар-новость с удивительным дополнением по тексту. Оригинал сообщения, в т.ч. его часть «Четверте. Значно підвищено» , не дожидаясь 1 апреля, "AgroNews" публикует без изменений.

Далее без изменений:

"Сьогодні, 30 травня міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка під час прес-конференції, присвяченій підсумкам роботи аграрного сектору за 100 днів Уряду поінформував про кроки, які були здійснені у напрямі дерегуляції підприємницької діяльності та спрощенні дозвільних процедур.

Так, одним із найбільш вагомих досягнень за останні місяці стало прийняття у квітні Верховною Радою України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру.

В аграрному сектору скасовано 20 із 44 відповідних дозвільних документів у сільському, рибному, лісовому господарстві та у сфері земельних відносин. В тому числі відмінено сертифікацію якості зерна, а також сертифікацію послуг зі зберігання зерна та продуктів його переробки. Відмінено також погодження на ввезення в Україну засобів захисту рослин і проведення аналітичних досліджень при їх ввезенні.

Також обмежено сфери застосування окремих дозвільних документів в аграрному секторі (у сільському, рибному господарстві і в галузі державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду).

Крім того, урядовою постановою спрощено видачу дозволу на ввезення на територію України тварин, продуктів тваринного походження, ветеринарних препаратів, кормів тощо. Цей дозвіл видаватиметься безстроково та у випадку початку ввезення сировини і продукції тваринного походження, які раніше не ввозилися на територію України (замість видачі дозволів Держветфітослужбою на визначену партію товару та на визначений термін). Це дає можливість усунути корупційні фактори і зменшує навантаження на підприємців, які здійснюють діяльність, пов’язану з ввезенням на територію України підконтрольних товарів.

Разом з тим Ігор Швайка зауважив: "Здійснення дерегуляції на аграрному ринку та спрощення дозвільної системи – це бажання бізнесу. Ми здійснюємо це крок за кроком спільно з галузевими асоціаціями. Але цей процес має враховувати з одного боку інтереси бізнесу, а з іншого інтереси держави в цілому. Це взаємна відповідальність. Якщо ми, скасовуємо дозвільні документи, то взамін має бути, наприклад добровільна реєстрація, чи декларування». .

Четверте. Значно підвищено

Про державні опеатори

що стосується зовнішньоекономічн. ситуації проведено низку двосторонніх зустрічей, кабінет ніколи не закривається, делегацій є багато. ми можемо похвалитися активізцією розвитку - поитивне враження - новий подих у стосунках з державою. виконуємо свою функцію щодо кадрових змін - проста ситуація. на цейа о час осонвною формування - відданість роботи, внутрішні переконання.оплата праці держслужбовця далека від рівня грамотності, якщо люди рухають світ ми знаходимо можливіст для стимулювання роботи, вони окремо працюють з бінесом.

по низці напрямків було змінено керівників, змінені всі керівники ЦОВВ. на більшості є нові керівники. по департаментам проводитья кадрова політика очищення - немає нічого гіршого намагання повирішувати справи перепутавши державний інтерес з своїми справамию

Держсільгоспінспекція - один із лідерів напрацюання в законопроектах,

без притягнення відповідааьності не обххіодиться у нас є випадки коли звільняли начальників, ми ці факти відображаємо і будемо вдячні за наданя інфо

Два напрамки роботи - це робота над концептальною структурою аграрного кодексу україни- на цей час онад 20 тис нормативних документі регуллюють галузь сільсьокго господарства. пі час орботи з кодифікацією ми можемо ідентифікувати документ,- зведення всіх правид одному документі. Вчора була розмова в ЮСІД, які будуть надавати консультації. ми бачимоо

останніє це ніціатива стану громадського середовищ а - утворення всеукраїнської аграрної ради для міністерсттва потрібен звротній звязок. на превелий жаль зараз такого нема. ми ідтримали ініціативу стоврення аграрного ради - територіальна ознака

окреме питання сільгосп техніки - на сьогодні є формування структури. керівником палати - представник бізнесу - заступник - чиновник який керує цим процесом "

Источник: AgroNews

Еще новости в разделе "Курьезы"