Фото-видео У Києві пройде прем'єрна благодійна вистава «Казкові пригоди у Віртуляндії»

2014-12-25 13:32

26 грудня об 11:00 в МЦКМ (Жовтневий палац)

Урочисте відкриття НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ у МЦКМ

відбудеться за участі відомих жінок-політиків:

Марії МАТІОС, українська письменниця, Народний депутат України Лауреат премії ім. Т. Шевченка,

Оксани СИРОЇД, Народний депутат України, віце-спікер ВР України,

Лілії ГРИНЕВИЧ, Народний депутат України, голова Комітету ВР з питань науки і освіти,

Ірини ГЕРАЩЕНКО, українська тележурналістка та політик, Народний депутат України

Перед прем'єрною Благодійною виставою ви зможете поспілкуватися з маленькими глядачами та творчою групою:

- Ірина Зільберман, режисер-постановник;

- Наталія Клісенко, художник-постановник

- Вікторія Васалатій, композитор та Неда Неждана, автор сценарію.

      26 грудня творча команда Найкращої Новорічної Ялинки Столиці вважає за свій обов’язок подарувати благодійну виставу «Казкові пригоди у Віртуляндії», створену з любов’ю виключно українськими творчими силами, дітям і сім’ям, які потребують уваги від суспільства.

     Саме 26 грудня об 11:00 чудове новорічне дійство чекає на маленьких глядачів з сімей вимушених переселенців з Донецької, Луганської областей та АР Крим, дітей, батьки яких беруть участь у бойових діях у зоні АТО чи батьки яких отримали поранення в зоні АТО, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей-інвалідів

      Організатори Кращої Новорічної Ялинки столиці запросили цих діточок через Фонд "Кожен може", Раду Суспільних ініціатив, ГО "Булат", ГО "Союз Золотий Вік України" та волонтерів з Київського Військового Госпіталю.

      «Ми щасливі, що маємо змогу хоча б таким чином долучитися до доброї благочинної справи, адже ми створювали цю виставу для маленьких, але сучасних діточок, які вже багато на чому розуміються і яким треба показувати в ХХІ столітті вистави, зроблені за допомогою актуальних технологій, спецефектів, цікавих візуальних прийомів тощо. Тож діти побачать дійсно краще феєричне новорічне шоу столиці, в якому наші українські актори, акробати та артисти балету покажуть свою майстерність, а сучасні мультимедійні технології й неймовірні спецефекти допоможуть кожному маленькому і дорослому глядачеві зазирнути в казкове потойбіччя чарівного  новорічного свята», - кажуть організатори. - Для нас надзвичайно важливо на прикладі «Казкових пригод у Віртуляндії» не тільки розважити саме цих діточок, а й надати певний урок. Ще раз сказати про добро і зло та як його розрізняти, нагадати, що усі перешкоди рано чи пізно долаються, і кожен, хто живе в Україні має бути патріотом. І, навіть новорічна казка може допомогти багато чого зрозуміти та відволіктися від поганих думок…

      За годину до початку благодійної театралізованої музичної 3D-вистави в холі Палацу на дітей ВПЕРШЕ за  останні роки (!!!) чекатиме СПРАВЖНЯ, святково вбрана ЯЛИНКА, хороводи навколо неї з Дідом Морозом та Снігуронькою, а також аніматори, веселі конкурси, ігри, розіграші, новорічні атракціони за участю героїв улюблених мультфільмів та казок.

КАЗКОВІ ПРИГОДИ У ВІРТУЛЯНДІЇ: 26-30 грудня 2014 р. 2-6 січня 2015 р. (11:00 та 14:00)

Замовлення квитків за тел.: (044) 287 87 87 і на сайті: http://parter.ua/ua/event/353/1595/7073.html           

Квитки: 50 - 200 грн.

 

 

Еще новости в разделе "Фото-видео"