Курьезы Суровая одесская проводница выбросила бойцов АТО из поезда вместе с вещами

2015-01-05 17:07

Об этом в Соцсетях сообщают члены общественных организаций и волонтеры, которые требуют немедленно уволить такую нехорошую и не очень патриотичную девушку. Хотя, наверное, в наше непростое время представительнице прекрасного пола, сумевшей собственноручно справиться с несколькими тренированными бойцами, просто цены нет.

У Миколаєві провідниця потягу «Одеса-Запоріжжя» зі словами «це не моя війна» не пустила в вагон військових 28-ї бригади, які відправлялися в зону бойових дій для несення служби. Начальник Одеської ЖД пообіцяв її звільнити. Про це на своїй сторінці в Facebook написала волонтер Тетяна Поліщук, повідомляють  "Патріоти України".

За словами Поліщук, провідниця п’ятого вагона вищевказаного поїзда викинула речі військових на перон, самих військових не пустила і закрила перед ними двері. При цьому працівниця ЖД завила, що це, мовляв,  не її війна.

Варто відзначити, що ці бійці поверталися на Донбас з відпустки. Але, через те, що вони не змогли дістатися до місця локації їх бригади, порушився графік відпусток та інші військовослужбовці змушені були зустрічати свята не з близькими вдома, а в зоні проведення антитерористичної операції.

Волонтери написали відкритий лист начальнику Одеського залізничного вокзалу з вимогою вжити заходів: «З приводу поведінки провідниці 5-го вагона нещасливого потягу «Одеса-Запоріжжя» 30 грудня 2014 року, яка викинула рюкзаки наших 3-х солдатів, що сідали на Миколаївському вокзалі о 20:02 зі словами «Я вас не повезу! Це не моя війна!»… Микола Георгійович (Скирдов – ред.) попросив вибачення і пообіцяв, що вона буде публічно покарана, аж до звільнення», – пише Поліщук.

У цей день, за словами Скірдова, на поїзд без квитків взяли понад 60 осіб, йдучи на зустріч людям, у зв’язку з погодними умовами. Але бійців 28-ї бригади, які поверталися в зону бойових дій, провідниця вирішила не пускати в вагон, ігноруючи навіть наявність квитка в одного з них.

Еще новости в разделе "Курьезы"