ВОЙНА В Украине Соліст «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТУ» Раду Поклітару покаже прем'єру вистави «Ближче, ніж кохання»

2015-06-13 10:00

 

Прем'єра вистави «Ближче, ніж кохання» у постановці соліста театру «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ» Раду Поклітару, фіналіста "Танцюють всі 5" Артема Шошина

 

 30 червня о 19.00 на сцені Київського муніципального театру опери і балету для дітей та юнацтва відбудеться прем'єра одноактного балету «Ближче, ніж кохання» на музику Й.Пахельбеля, Г.Ф.Генделя, К.В.Глюка, А. Вівальді, Е. Боссо, А.Марчелло

Хореографія та постановка - Артем Шошин

«Ближче, ніж кохання» – одноактний балет про найголовніше почуття в житті кожної людини і в житті всього людства. Тема цієї вистави – шлях від зародження стосунків між закоханими, від розквіту кохання, через розлуку, до того, що залишається після смерті живого почуття – до спустошеності й страху самотності.

Три стадії кохання символізують три пари артистів. Кожен етап стосунків у їх виконанні перетворюється на хвилюючу історію, сповнену глибинного змісту, психологічних алюзій та пульсуючого нерву справжньої пристрасті. У їхньому танці ніби читається питання: «Яке ти, справнє, істинне кохання? І чи існуєш ти на Землі?»

 

 

 

 

 Артем Шошин, хореограф-постановник:

"Кохання – слово, яке вигадали люди, щоб передати свої почуття. Мені здається, це коротке слово не відображає всієї складності цього великого почуття. Кохання – це ціла історія. Існує початок, зародження кохання. Найкращі твори світової культури були створені їхніми авторами в цей романтичний період їхнього життя. Напруга пристрастей, емоцій, страхів, ревнощів і багато іншого змушує серце битися так швидко, що хочеться кричати, безупинно танцювати, бути одночасно захопленим, дурним і наївним, немов дитя. Заради цього ми живемо!

А що потім? Звичка… Дивне відчуття – стосунки, які нещодавно були піднесеними, перетворюються на рутину, перестають бути дивом. Кохання ніби має свій термін придатності. Все скінчено. Слід починати полювання за новими почуттями? Але ні! Страх! Страх втратити все зручне і звичне, хоча до оскоми обридле. І ми мучимо один одного, перетираючи беззубими щелепами віджилої пристрасті дні довічного терміну, який ми отримали за вбивство Кохання ...

АРТЕМ ШОШИН хореограф-постановник, артист та соліст «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТУ», фіналіст телепроекту «Танцюють всі 5»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З 2010 по 2011 р - соліст Санкт-Петербурзького Чоловічого балету Валерія Михайловського;

В 2012 р - фіналіст телепроекту «Танцюють Всі-5» телеканалу СТБ.

В 2013 р - засновник і художній керівник трупи «МОЛОДИЙ БАЛЕТ ВОЛИНІ».

З 2013 р. - в трупі «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТУ».

В 2014 - закінчив Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю балетмейстер-хореограф, артист балету.

У 2013 дебютував як хореограф вистави «Проти течії» в трупі «МОЛОДИЙ БАЛЕТ ВОЛИНІ».

Як хореограф став лауреатом міжнародних конкурсів і фестивалів:

- III премія за краще соло на «IDF ranking competition - European Cup» (рейтингова подія Міжнародної танцювальної Федерації - Кубок Європи) та Міжнародному змаганні з сучасних танців, АР Крим, Ялта, 2011.

- I премія за краще соло, спеціальний приз від голови журі С.Бондура, краща драматургія в сучасній хореографії на Міжнародному конкурсі сучасної хореографії «Думка-Поток», Україна, Київ, 2013.

- Фіналіст Міжнародного конкурсу сучасної хореографії «IFMC», Білорусь, Вітебськ, 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З повагою,

Наталя Рудник

PR-служба

Раду Поклітару

"КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТУ"

+38(096)706-72-09

pr_natali@ukr.net

http://kmbtheatre.kiev.ua

 

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"