ВОЙНА В Украине АНЖЕЛІКА РУДНИЦЬКА ЗБИРАЄ ДРУЗІВ в «Україні»

2016-06-01 08:14

7 червня о 19 годині у Національному палаці «Україна» (малий зал) відбудеться традиційний благодійний концерт до дня народження співачка, телеведучої, художниці, громадської діячки Анжеліки Рудницької, в якому візьмуть участь друзі іменинниці: Віктор Павлік, Марина Одольська, Діля, Ілларія, Тоня Матвієнко, Ярмак, Оксана Білозір.

«Це не просто концерт, де разом з друзями ми будемо співати для вас нові та улюблені пісні. Дуже прошу усіх, хто мене любить і хоче привітати із днем народженням – зробіть велику ласку – замість букетів та подарунків приносьте дитячі ігри та набори для творчості й розвитку дітям із сиротинців, що у зоні АТО, - коментує подію Анжеліка. - Кожен куплений квиток на концерт – це ваш благодійний внесок для відпочинку дітей із зони АТО у літньому таборі. Ми усі виснажилися за роки війни, але я знаю, що разом ми можемо все!»

Іменинниця обіцяє під час концерту презентувати нову пісню.

А сам день народження 11 червня планує відзначати у Краматорську, де центральному парку о 19 годині відбудеться її концерт, під час якого співачка вручить путівки у табір дітям.
Головний інформаційний партнер - 5 канал.
Інформаційна підтримка - "Еспресо ТВ", газета "Порадниця".

Нагадаємо, що 2013 року в Софії Київській на день народження Анжеліки під час акції "Побажай країні щастя" була зібрана допомога трьом притулкам для біженців.
2014 року гості Анжеліки прийшли на концерт у Київському госпіталі та зібрали 5 тисяч доларів для поранених та велику кількість необхідних речей.

Квитки – у касах палацу «Україна»

Еще по теме

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"