Детали 22 грудня в Будинку офіцерів - Віктор Шендерович. «КУКЛИ»/«ЛЯЛЬКИ». 20 РОКІВ ПОТОМУ

2016-12-14 17:04

 

Продюсерський центр ЕТУАЛЬ представляє 22 грудня російський ліберал, письменник-сатирик, колумнист, теле- та радіоведучий, а також просто розумна й тонка людина Віктор Шендерович. «КУКЛИ»/«ЛЯЛЬКИ». 20 РОКІВ ПОТОМУ.

Будинок  Офіцерів о 19:00 (вул. Михайла Грушевського 30/1)

Офіційний сайт: http://www.shender.ru/cheese/

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001762579664&fref=nf

 

Важко в це повірити, але це знято в 2000 році, на російському телебаченні:

 

"Всупереч прогнозам скептиків вдалося утримати рубль в межах 40 мільйонів за один долар"

"Федеральна артилерія і авіація наносять удари по позиціях татарських сепаратистів».

"За попередні дев'ятнадцять з половиною років обшуку..."

"Рішучий протест проти вступу Калінінградської та Архангельської областей в НАТО висловив сьогодні МЗС Росії"...

 

     А саме через цю серію «Крихітка Цахес» серіалу «Ляльки» особисто Путіним був не тільки знищений сам серіал, але й розгромлений НТВ:

 

 

Ця серія показує нікчемність і ницість невідомого карлика – невідомого майже нікому в світі, на той момент 2000 року. Переглядаючи цю серію сьогодні, з висоти прожитих 16 років, ми можемо лише дивуватися «викривленому простору історії» – прогресу дрібного, але злісного й зажерливого регіонального гопника-бандита в повномасштабного державного, міжнародного і воєнного злочинця.

      З цією серією в Росії практично померла і культура політичної сатири, яка розвивалася так бурхливо в 90-і. Вона померла, бо її вбила відрижка ВЧК-НКВС-КДБ, у вигляді Путіна. Так-так, Путін – це звичайна відрижка історії, історії ВЧК-НКВС-КДБ, не більше і не менше. І зараз ми розуміємо, що нічого, абсолютно нічого іншого в Росії за останні 16 років не могло статися – прогрес країни і прогрес народу (в сенсі «nation») не може будуватися на відрижці…

 

      Віктор Шедерович 22 грудня представить яскраві уривки з кращих випусків легендарної програми «Ляльки», фрагменти програми «Безкоштовний сир», привідкриє завісу робочого творчого процесу створення телепрограм, покаже ексклюзивні робочі відеоматеріали, а також прочитає нові оповідання і подарує автографи до нових книг...

      Загалом, те, за чим скучили, - і те, чого ви не бачили і не чули ніколи!

      Нагадаємо, Віктор Анатолійович з 1995 р. став одним з постійних сценаристів "Ляльок", сатиричної програми, яка почала виходити на каналі НТВ з кінця 1994 р. Програма швидко набирала популярність і протрималася в ефірі до 2002 р.

Замовлення квитків: (044) 287-87-87;  (063) 237 44 72              Квитки: від 150 до 800 грн. 

http://parter.ua/ua/event/kontserty/hastroli_teatriv/10127.html

 

Еще новости в разделе "Детали"