Чому Україні слід уважно слідкувати за планами та діями Кремля

Вадим Трюхан

На так звану "статтю" за підписом Мєдвєдєва звернули увагу всі. Хоча там насправді нічого нового. Хіба дещо вищий, ніж навіть зазвичай, рівень хамства і маніпуляцій.

Але тріхи раніше, 21 вересня ц.р. була ще стаття Ніколая Патрушева, секретаря РНБО РФ, номінального шефа сонного екса (лінк у першому коменті).

Так от її варто б уважно проаналізувати. І то всебічно і глибоко. Там викладене російське бачення новітньої геополітичної шахівниці. Так виглядає, що Росія готується, чи вже навіть майже готова, до наступного етапу своєї агресивної експансії, - формування альтернативної міжнародної системи координат.

На практиці це може означати створення нових військово-політичних союзів, на противагу тим, які сформували чи формують зараз США, разом зі своїми партнерами в АТР та Європі, і серйозна ескалація протистояння по лінії "автаркії - демократії".

Україні слід уважно слідкувати за планами, і головне діями, Кремля, намагаючись зі всіх сил не опинитися між молотом і ковадлом. Як би це не було складно.

 

 

Джерело: ФБ

Янина Соколовская

К ЧЕМУ ЭТО ПРИВЕДЕТ

Блоги 2024-03-28 14:19 3367
Янина Соколовская

ЯК НАМ НЕ ВТРАТИТИ УКРАЇНСЬКІ ПОКОЛІННЯ

Блоги 2023-12-16 12:47 14652
Янина Соколовская

Урок Евромайдана, который Запад почему-то не усвоил

Блоги 2023-11-21 12:46 10212