ВОЙНА В Украине Перші лоти в Системі електронних торгів: квартири, автомобілі та побутова техніка

2014-05-06 16:15

На веб-сайті Системи електронних торгів, який функціонує з 1 травня, уже розміщена інформація про перші об’єкти арештованого майна, які будуть реалізовані шляхом он-лайн аукціонів у чотирьох пілотних регіонах: Києві, Львівській, Дніпропетровській та Вінницькій областях.

Зокрема, вже зараз серед лотів можна знайти об’єкти нерухомого майна, як то квартири та будинки. Також у базу внесена інформація про інше майно, виставлене на продаж: легкові автомобілі, сільгосптехніка, меблі, побутова техніка тощо. Для прикладу, стартова вартість одного з автомобілів, внесених до бази Системи, становить 8 тис. 140 грн., скутера – 1,5 тис. грн.  

Для зручності відвідувачів веб-сайту, у розділі «Допомога» розміщена деталізована інструкція користування Системою: від загального регламенту проведення електронних торгів до покрокового порядку реєстрації на сайті.

Як вже повідомлялося раніше, база Системи буде захищена за останніми технічними нормативами. Учасники аукціонів зможуть створити власний кабінет і слідкувати за ходом торгів, а також за наповненням бази новими лотами в он-лайн режимі. Доступ до Системи державних виконавців обмежуватиметься виключно можливістю вносити інформацію про нові лоти в Систему. Тобто державний виконавець вже не зможе впливати на процес продажу майна та виконувати якісь маніпуляції на користь зацікавлених осіб.

Інформація про лоти постійно оновлюватиметься і доповнюватиметься, відповідно до опрацьованих документів і нових даних.

Перейти на веб-сторінку Систему електронних торгів арештованим майном можна за лінком: http://torgi.minjust.gov.
ua/
.

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"