Хто ліквідовуватиме революційний "бардак" на площі Народній в Ужгороді?

ВОЙНА В Украине 2014-02-14 18:15

Барикадове містечко переростає у суцільне сміттєзвалище у центрі Ужгорода – на бруківці розкидані мішки з-під топленого снігу, з-поміж насаджень видніється купа недопалків, пластмасових стаканів, обгортки з солодощів...

 Вчора, проходячи повз ужгородського майдану, який "акліматизувався" на площі Народній, мене як корінного мешканця обласного центру Закарпаття обурив "смітниковий" вигляд барикад.

 Підійшовши ближче, побачив, що барикадове містечко переростає у суцільне сміттєве звалище у центрі Ужгорода – на бруківці розкидані мішки з-під топленого снігу, з-поміж насаджень видніється купа недопалків, пластмасових стаканів, обгортки з солодощів. Це при тому, що облдержадміністрацію часто відвідують поважні гості з інших країн, які наглядно бачать "чистоту і порядок" опозиціонерів.

 Прикро, що такий "естетичний" вигляд нашого міста мітингувальників аж ніяк не хвилює. Всередині барикад стояло кілька хлопців, один з яких на питання: "хто прибиратиме увесь цей смітник?", коротко відрубав: "Най влада думає!". Потім я поцікавився, що далі робитимуть з мішками, в яких "гертелемно" топиться сніг, і вони вже не можуть представляти оборонну стіну. Той же хлопчина хитро відповів: "А ми в мішки тирси насипаємо, так що ще довго стоятимуть".

 Нові лавиці тепер служать не людям похилого віку, які могли б тут посидіти, потеревенити, або молодим матерям, які прогулюються з маленькими дітьми, - а протестувальникам без моралі та культури. Насправді, це - звичайні бездарі, які для масовки за сотню гривень тут підпрацьовують справжніми сторожами, а не людьми з громадянською позицією.

 Як на мене, пора з цим закінчувати, хлопці! Тим більше, що вже доконаний факт того, як ні ужгородці, ні мешканці інших закарпатських населених пунктів не приходять сюди на ваші мітинги. Понад мільйон закарпатців не підтримує вашу однобоку позицію і не хоче ваших "віртуальних" європейських змін!

 

 

 

источник: karpatnews.in.ua