ВОЙНА В Украине Патріотична концертна програма «З Україною в серці!» - шедеври української класики

2015-05-21 09:15

Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди…В. Сосюра

Влучно і актуально звучать рядки вірша відомого українського письменника В. Сосюри. Настав час єднання нації навколо спільної  мети – захисту та збереження України, її історичних та культурних надбань. Саме зараз треба відверто заявити про любов народу до рідної землі. 

«З Україною в серці!» – концерт, наповнений шедеврами пісенної класики. Ви почуєте музику українських композиторів, які народилися в різних куточках України і творчість яких наповнена щирістю, любов’ю до Батьківщини, почуттям патріотизму та національної гордості.

Українські народні пісні в обробках митців зі світовими іменами, романси та арії з найвідоміших опер, оперет, мюзиклів, а також хореографічні композиції, пронизані щирим українським колоритом, занурять публіку в багату, самобутню українську культуру, захоплять глибиною думки, багатством почуттів і настроїв, подарують незабутні враження та душевну насолоду.

21 травня Національна оперета запрошує на концерт «З Україною в серці». У програмі - народні пісні в обробках музикантів зі світовими іменами: «Така її доля», «Ніч яка місячна», «Діброва зелена», «Мав я раз дівчиноньку», «Якби мені не тиночки». Щирістю, теплом і душевністю полонять дуети та романси на музику відомих українських композиторів: О. Білаша, Л. Дичко, В. Івасюка, А. Кос-Анатольського, П. Майбороди, І. Шамо та інші.



Вечір української музики, пісні і танцю перенесе публіку в багату, самобутню українську культуру, захопить глибиною думки, багатством почуттів і настроїв, пробудить почуття патріотизму і національної гордості.

У концерті беруть участь провідні вокалісти Національної оперети, артисти хору, балету та оркестру театру. Початок: 19:00. Адреса: вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 53/3, ст.м. «Олімпійська».

 

Еще по теме

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"