Детали 7 вересня відбудеться гала-прем'єра фільму «Бен-Гур» у форматі «лазерне кіно»

2016-08-23 16:00

 

7-го вересня київський кінотеатр «Сінема Сіті» вперше на території СНД представить нову якість зображення на прем'єрному сеансі найочікуванішого релізу вересня - епічного екшну «Бен-Гур» від режисера Тимура Бекмамбетова.

Прем'єрний зал на 426 місць «Сінема Сіті» тепер обладнаний новим проектором Barco DP4K-60L, який за яскравістю перевищує будь-який ксеноновий проектор в два рази. На сьогодні Barco DP4K-60 володіє найвищою якістю зображення на великому екрані. Підвищений коефіцієнт контрастності і винятковий рівень яскравості дозволяють отримати ідеальне зображення і занурити глядача в чарівний світ кіно. Завдяки найяскравішому лазерному проектору у світі кіномани зможуть оцінити складність зйомок, спецефекти, трюки, комп'ютерну графіку та інші технологічні новинки сучасного кіновиробництва.

 Саме тому для презентації «лазерного кіно» було обрано екранізацію величної історії від студії Paramount Pictures - стрічку «Бен Гур». Фільм, знятий за романом Лью Воллеса «Бен-Гур: історія Христа», розповідає історію римського багатія Іуди Бен-Гура, підло зрадженого другом дитинства. Після років рабства Бен-Гур повертається на батьківщину, охоплений жадобою помсти. Головні ролі у фільмі виконали Морган Фрімен ( «Сім», «Люсі») та Родріго Санторо («Реальна любов», «300 спартанців»). «Бен-Гур» виходить в широкий український прокат 8 вересня 2016.

Еще новости в разделе "Детали"