Детали 13 дивних співпадінь, через які можна повірити в долю

2013-12-13 07:53

Деякі події справді суперечать здоровому глузду. Чи були вони випадковими? Може, вони є знаком задуманого згори?

Нижче наведені дивовижні приклади особистих історій про неймовірні співпадіння.

Ось особисті історії, розказані користувачами соцмереж на Quora і Reddit.

1. З усіх таксофонів у Франції…

У квітні 1986 р. моя дружина і її брат подорожували у Франції. Я працював вдома в Каліфорнії. Я знав їх маршрут, але не знав точно, де вони знаходилися. Я не розмовляв з ними кілька днів. Мені стало нудно, і я подзвонив оператору міжнародного зв’язку і попросив подзвонити на таксофон, що знаходиться біля садів Моне в Живерні .

Після 15 викликів хтось, нарешті, підняв трубку. Це була моя дружина. Не варто говорити, що у нас в обох дах поїхав.

2. Містичний зв’язок між сім’ями

Років шість тому моя сім’я подорожувала в Сан-Дієго. Поки ми там знаходилися, ми подружилися з сім’єю ліліпутів і їх сином, підлітком середнього росту. Ми провели з ними кілька годин і розсталися.

Чотири роки тому моя родина здійснювала круїз по Алясці. Ми обідали на третій день, і хто сидів за столом поруч з нами? Сім’я ліліпутів і їх син.

Ми всі посміялися над цим і останні два дні круїзу тусувалися разом …

Торік моя сім’я подорожувала в Австралії. Ми добре проводили час. Одного разу ми вирішили поплавати з аквалангом в районі Великого бар’єрного рифа. Як ви думаєте, хто був у нашій групі з навчання підводному плаванню?.. Сім’я ліліпутів і їх син.

3. Чи правда, що гординя Сталіна принесла прокляття?

Радянський диктатор Йосип Сталін захотів побачити обличчя тюрко-монгольського полководця ХIV століття Тамерлана (відомого також як Тимур), похованого в Самарканді. Як розповідається в біографії Сталіна, написаній Едвардом Радзинським, стародавня легенда свідчить, що «спокій духу війни не можна тривожити». Якщо прах Тамерлана буде потривожений, то Тамерлан повернеться на третій день, несучи з собою війну.

Сталін посміявся над легендою і 19 червня 1941 розкрив гробницю. 20 червня Сталін дізнався , що Німеччина готується напасти на Радянський Союз на світанку наступного дня .

4. Дивні знаки перед 11 вересня

Джорджія, серпень 2001 У той час мені було десять років, і я не вірив в збіг або забобони; я був звичайною десятирічною дитиною, і мені було просто цікаво.

Я вас не обманюю, але кожен раз, коли я дивився на годинник, щоб дізнатися час, вони завжди, завжди показували 9.11 (раз двадцять або близько цього, я навіть перетворив це в гру).

Так тривало до 11 вересня.

Вранці 11 вересня, слухаючи новини, інші діти плакали, сидячи за партами; я також сидів за своєю партою, але у мене в голові були інші думки. Уявіть, як міцно я вчепився в парту обома руками, обливаючись потом, а в голові у мене промайнула думка, що я пророк.

5. Пісня, яка прозвучала в потрібному місці і в потрібний час

Я заглянув з друзями в дешевий ресторан, щоб пообідати на швидку руку. Я закінчив їсти раніше своїх друзів і спускався сходами, щоб почекати їх на вулиці. Спускаючись сходами, я наспівував турецьку пісню і в цей час зіткнувся з якоюсь людиною, вибачився і побачив, що той посміхнувся . Тут я дізнався композитора і виконавця пісні, яку я наспівував .

Я ніколи не ходив в цей ресторан. Цей ресторан не з тих, які відвідують знаменитості. Я майже ніколи не наспівую вголос і завжди замовкаю, якщо хто-небудь наближається до мене. Тим не менш, все відбулося одночасно в той день і змусило нас посміхнутися.

6. Брат вбивці Авраама Лінкольна врятував життя синові Лінкольна

Едвін Бут врятував життя Роберта Тодда Лінкольна, сина Авраама Лінкольна, коли той мало не потрапив під потяг. Лінкольн впав з платформи в Нью- Джерсі, і Бут витягнув його з-під коліс поїзда. Незабаром після цього випадку брат Бута, Джон Вілкс Бут, застрелив Авраама Лінкольна.

Роберт Лінкольн описав цей випадок в 1909 р. в листі редактору журналу Century Magazine Річарду Вотсону Гилдер. Цей лист був опублікований у книзі Вільяма Бартона «Каталог Лінкольніани.

7. Ненавмисний спадкоємець

У 1858 р. в Сан -Франциско, під час гри в покер Роберта Фаллона, одного з гравців, суперники звинуватили в шахрайстві і застрелили його.

Ніхто не хотів займати невдачливе місце мерця, але гравці знайшли людину на його місце і в якості ставки для нього поставили $ 600 Фаллона . Він виграв $ 2200. Приїхала поліція і наполягла, щоб $ 600 були передані найближчому родичеві Фаллона.

Виявилося, що людина, яка замінила Фаллона, була його сином. Син не бачив батька сім років і не знав, що батько перебував у тому ж місці в той день.

8. Передбачення Марка Твена

Марк Твен передбачив свою смертьКомета Галлея проходить шлях по орбіті за 75 років. У 1835 році, коли народився американський письменник Марк Твен, ця комета наблизилася до Землі і з’явилася на небі.

Джон Лінхард, викладач історії Університету Х’юстона, цитує пророцтво Твена: «Я прийшов з кометою Галлея … вона повертається знову … і я сподіваюся піти з нею … Всевишній сказав: «Це два неймовірних диваки; вони разом прийшли і разом повинні піти».

Передбачення Твена збулося. Він помер 21 квітня 1910, коли комета Галлея знову наблизилася до Землі .

9. Близнюки гинуть в той же день , на тій же дорозі внаслідок різних дорожніх пригод

У 2002 р. на півночі Фінляндії 70 -річний чоловік їхав на велосипеді і був збитий на смерть вантажівкою.

Дві години потому його брат-близнюк перетинав на велосипеді ту ж дорогу в милі від того місця , де загинув його брат, і також був збитий на смерть вантажівкою, повідомляє BBC.

«Це просто небувалий збіг. Хоча дорога жвава, такі події не трапляються щодня , — розповіла BBC офіцер поліції Ліна Хухтайа. — У мене волосся стало дибки, коли я дізналася, що ці двоє загиблих — брати , до того ж близнюки. Я подумала , що до цього доклав руку хтось згори».

10. Ще одна подвійна смерть

У липні 1975 сімнадцятирічний Невіль Еббін був збитий на смерть таксі, коли їхав на мопеді. У липні 1976 його молодший брат Ерскін Лоуренс Еббін їхав по тій же вулиці на тому ж мопеді. Його збило те ж саме таксі з тим же пасажиром. Він загинув в тому ж віці, 17 років, що і його старший брат роком раніше.

11. Яка ймовірність того, що на вас двічі зверху впаде дитина?

У 1937 р. в Детройті підмітальник вулиць Джозеф Фіглок знаходився в провулку, коли з вікна четвертого поверху випала дитина і впала прямо на нього. І дитина , і Фіглок отримали травми, але обидва вижили. Рік по тому дворічний хлопчик на ім’я Девід Томас випав з вікна четвертого поверху і також приземлився на Фіглока.

Цей збіг описано в статті журналу Time Magazine в 1938 році.

Це був інший хлопчик і інше вікно, і, по правді кажучи, Фіглок проводив багато часу на вулиці з причини своєї професії, але щоб обидві дитини випали з четвертого поверху і впали на одного і того ж людини, це все-таки неймовірно.

12. Два близнюка , яких розлучили при народженні, прожили навдивовижу схожі життя

Двох близнюків розлучили при народженні, їх усиновили різні родини. Обидві сім’ї незалежно одна від одної вирішили дати хлопчикам ім’я Джеймс. Обидва близнюки вступили на службу в правоохоронні органи — один в якості охоронця, інший в якості помічника шерифа. Обидва одружилися на жінках на ім’я Лінда.

Обидва розлучилися і одружувалися знову. Обидва одружилися повторно на жінках на ім’я Бетті. Один назвав свого сина Джеймс Аллан, і другий назвав свого сина Джеймс Аллан. Коли вони, нарешті, зустрілися, то виявили неймовірне схожість своїх життів. Історія розказана в журналі People magazine.

13. Зловісна п’ятниця 13-го серпня

У графстві Суффолк, Англія, 13 серпня, в п’ятницю , о 13.13 в тринадцятирічного хлопчика вдарила блискавка. Ім’я дитини не згадувалося. Рекс Кларк, керівник бригади швидкої допомоги, розповів газеті Mirror: «Раптово недалеко від берега моря блиснула блискавка, пролунав гучний гуркіт грому . Кілька секунд по тому ми отримали виклик, що в когось потрапила блискавка. Хлопчик дихав і перебував у свідомості». Дитина отримала невеликий опік. Кларк сказав: «Дивно, що хлопчикові було 13 років, і це сталося 13-го числа, у п’ятницю, о 13.13».

http://3oko.com.ua

Еще новости в разделе "Детали"