ВОЙНА В Украине Бійці Правого cектору затримали банду таксистів-викрадачів маленьких дівчаток в Ірпені, міліція - відпустила

2015-10-12 10:44

Згідно повідомленню на офіційному інтернет-ресурсі "Правого cектору", членам Ірпенського осередку організації вдалося запобігти викраденню двох дівчаток віком 14 та 15 років відповідно.

Події розгорталися у невеликому містечку Ірпінь під Києвом. Суботнім вечором, знаходячись у гостях, дівчата вирішили переночувати у однієї з них. Батьки викликали їм таксі, та передали іншим батькам інформацію про викликане таксі.

"Через півгодини, відчувши негаразд, вони забили тривогу. Узявши товаришів та подзвонивши у міліцію, батьки звернулись до наших хлопців по допомогу.

Невдовзі "таксі" було знайдено. У машині знаходилось двоє. Після погоні й погрози холодною зброєю з боку "таксистів"-викрадачів, їх таки було затримано та здано нарешті прибулій "групі швидкого реагування" МВС. Як вдалося встановити, один з них раніше був двічі (!) засуджений за подібні злочини. Але невдовзі цих покидьків було прогнозовано... відпущено! У дівчаток складне отруєння клофеліном, великий психологічний шок.", - повідомляє ПС.

Ірпенський осередок "Правого сектору" буде дуже уважно слідкувати за подальшим розвитком подій цієї резонансної справи. А також буде виступати з ініціативою створення власного громадського патруля.

Еще по теме

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"