Детали АНОНС Відкриття 85-го театрального сезону Національної оперети України

2019-09-10 12:23

15 вересня о 18:15 відбудеться зустріч керівництва театру із журналістами, присвячена відкриттю 85-го ювілейного сезону Національної оперети України. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт в театрі, святковий Гала-концерт та зустріч із журналістами відбудуться у приміщенні залу ім. Василя Сліпака оперної студії НМАУ  ім. Чайковського (Консерваторія) вулиця Архітектора Городецького, 1-3.

 Тема: Відкриття 85-го театрального сезону Національної оперети України

 Національна оперета України запрошує 15 вересня на 18:15 на вільну розмову перед грандіозним святковим Гала-концертом з нагоди відкриття 85-го театрального сезону.

Говоритимемо по плани на наступний сезон, прем’єри та новинки.

 В рамках відкриття сезону відбудеться святковий концерт. У яскравій шоу-програмі – вся палітра стилів та жанрів, у яких працює сучасний музичний театр європейського зразка. На глядачів чекають їх улюблені номери та нові несподівані прем’єри. Дивовижний світ інтригуючої гри, чаруючого співу та запального танцю полонить серця, а святкова атмосфера подарує гарний настрій!

 Гала-концерт до відкриття нового театрального сезону стане яскравим стартом цікавого, сповненого приємних сюрпризів та несподіванок 85-го сезону Національної оперети та знаковою подією у культурному житті країни.

 Пропонуємо зазирнути за лаштунки неймовірного свята!

 Попередня акредитація ЗМІ обов’язкова до 13-го вересня.

прес-секретар Катерина Мартич

тел./viber:: +38 (097) 675 20 29

e-mail: hladkak@ukr.net

 

Еще по теме

Еще новости в разделе "Детали"