Политика фото Російські військові готують провокації на адмінкордоні з Кримом

2015-10-29 07:31

Як повідомляє Правий сектор, на пункті пропуску "Чаплинка" російські окупанти посунули свій блокпост значно ближче до українського кордону.

"За словами наших бійців, ще кілька тижнів тому ворожий блокпост знаходився набагато далі, а тепер триколірну російську ганчірку видно навіть неозброєним оком.

Очевидно, що ці дії окупанта є або невдалою спробою психологічного тиску на активістів "Блокади Криму", або можливою підготовкою до провокацій. Так, історія знає безліч прикладів, коли московити вдавались до найбрудніших прийомів та методів. Усі ми неодноразово бачили низькопробні кремлівські інсценування, як під час рейдерського захоплення Криму та війни на Сході України, так і під час військових конфліктів, які було розв'язано ерефією, у Нагірному Карабасі, Ічкерії, Грузії... "Правий сектор" продовжує стояти на варті цілісності та суверенітету України та боронити інтереси українського народу. Слава Нації!" - говориться у повідомленні.

Вочевидь російська влада нарешті усвідомила усю серйозність ситуації з блокадою Криму, за також з присутністю бійців "Правого сектора" на кордоні. І це є додатковим підтвердженням ефективності акції, яка триває вже більше місяця та, на відміну від заяв політиків, приносить реальні результати.

 

Еще по теме

Еще новости в разделе "Политика"