Курьезы Директора Олімпіади у Токіо звільнено за ідею вбрати відому акторку PLUS-SIZE в образ олімпійської свині

2021-03-19 18:32

Головний креативний директор церемоній відкриття і закриття Олімпійських і Паралімпійських ігор в Токіо Хіроші Сасакі пішов у відставку, потрапивши в скандал після того, як висловив свою ідею, повідомляє The Mainichi

Сасакі запропонував відомій японській актрисі, телеведучій і засновниці власного модного бренда Наомі Ватанабе під час церемонії відкриття Ігор з'явитися в образі свині. Сасакі хотів назвати її Olympig - "олімпійською свинею", обігравши таким чином слова "Олімпіада" і "свиня", а також враховуючи велику фігуру Ватанабе.

Ідею він виклав іншим колегам у робочому чаті в додатку Line.

"Я часто жартую. Я думав, що ідея з Ватанабе в милому рожевому костюмі і висунутим язиком зробить її чарівною, але мене відразу ж вишпетили колеги-чоловіки", - наводить слова Сасакі видання.

"У моїх думках і словах був дуже недоречний вираз. Я щиро прошу пробачення в неї і людей, які відчули дискомфорт через це. Я каюсь", - додав уже ексголовний креативник церемонії відкриття і закриття Олімпіади.

Тим часом голова організаційного комітету "Токіо-2020" Сейко Хасімото була шокована польотом фантазії Сасакі і поставилася до його висловлювань вкрай негативно.

"Переглядаючи статтю в тижневику, я була шокована. Слова були недоречними. Коли я стала президентом оргкомітету, я зробила гендерну рівність однією з наших ключових ініціатив для відновлення загальної довіри", - наводить слова Хасімото пресслужба оргкомітету.

"Пан Сасакі повідомив мене в середу ввечері про свій намір піти у відставку. Він пояснив факти, висловив жаль, повторив свої вибачення.

З огляду на обставини, я серйозно поставилася до рішення пана Сасакі. Я прийняла його відставку", - заявила Хасімото.

Джерело: lb.ua

Еще по теме

Еще новости в разделе "Курьезы"