Детали Призер Пекіну-2008 обурився з приводу переобрання президента федерації бокса

2021-12-26 10:18
 
Бронзовий призер Олімпійських ігор в Пекіні-2008 та претендент на звання чемпіона світу IBF в хевівейті емоційно відреагував на події в Федерації бокса України.

Ситуація, яка склалася з виборами в ФБУ, викликає обурення багатьох відомих українців, які досягли успіхів як в аматорському, так і професійному боксі, повідомляє Champion, передає Укрінформ.

Емоційний коментар в соцмережах написав бронзовий призер Олімпійських ігор в Пекіні-2008 та офіційний претендент на звання чемпіона світу IBF в хевівейті В‘ячеслав Глазков: 

«Гоніть вже цього «регіонала-містобудівельника» поганою мітлою! (Глазков має на увазі президента ФБУ Володимира Продивуса, який є головою наглядовою ради ПАТ «Мостобуд» - прим.). Начебто чувак з 90-х, а ні понять, ні принципів немає!  Наживатися на спортсменах - найгниліша справа. Квартиру, яка роками належала федерацію боксу, приХватизував! Кому розповісти?! Ганьбіще! Потім з-за таких грамотіїв бокс з програми Олімпійських ігор виключають… Як же набридли ці «рвачі» в політиці, в спорті. За Державу образливо!», - написав боксер.

Як повідомляв Укрінформ, минулого року В’ячеслав Глазков звинуватив президента ФБУ Володимира Продивуса, що той взяв з нього 65 тисяч доларів відступних за перехід у професіонали. 

Еще по теме

Еще новости в разделе "Детали"