Детали 26 березня знаменитий віолончеліст з Іспанії дасть у Києві концерт на підтримку українців

2016-03-27 11:26

 

Національний академічний український драматичний театр ім. І. Франка

Армен Антонян, видатний вірменський віолончеліст, який мешкає в Іспанії, підтримує змагання українців за Незалежність та Суверенітет. Довідавшись про Революцію Гідності та Героїв Небесної Сотні, серед яких першим став український вірменин Сергій Нігоян, пан Армен шукав можливості підтримати нашу боротьбу за євроінтеграцію.

Доля звела його з українцями – дизайнером Романом Гореглядом, художниками та громадськими активістами Левком Скопом та Тетяною Думан. Завдяки Армену Антоняну у Мадриді, у вересні 2014, відбулась акція – виставка-продаж картин українських художників на підтримку Рівненського військового госпіталю. Мрія Армена Антоняна збувається – він прибув в Україну для участі в благодійних концертах на підтримку військових, поранених в АТО.

У Львові, в неділю, 20 березня, у залі ім. Станіслава Людкевича Обласної філармонії відбувся перший благодійний концерт. Кошти, зібрані під час концерту було передано трьом пораненим з військового госпіталю – Ігорю Романчукевичу, В’ячеславу Кравченку і Сергію Песменському. Значну частину коштів було зібрано в антракті під час благодійного аукціону та виставки-продажу «ікон на гонті» Левка Скопа.

23 березня відбудеться концерт у Рівному, де знаходиться ще один військовий госпіталь. Концерт пройде в залі Міського палацу культури.

26 березня Армен Антонян вийде на сцену Національного академічного українського драматичного театру імені Івана Франка. За задумом організаторів, в київському концерті, окрім знаменитого віолончеліста та його концертмейстера іспанця Едуарда Фріас Ціріса, візьмуть участь солістка Львівської обласної філармонії Наталія Дитюк (сопрано) та Муніципальний камерний хор «Київ».

У програмі твори Генделя, Баха, Вівальді, Каччіні, Сен-Санса, Фалья, Вілла-Лобоса, Гранадоса, П’яццоли, Сильвестрова, Скорика, Антоняна. Окрім цього на глядачів чекають музичні сюрпризи.

Ведучий концерту – ЄВГЕН НИЩУК

Благодійний концерт організовано компанією «DANKEN»

з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета

Київський концерт ознаменовано співпрацею з Першим добровольчим медичним шпиталем ім. М. Пирогова (ПДМШ). Вхід на благодійний концерт вільний, місця визначаються за запрошеннями, але організатори сподіваються зібрати до 250 тис. грн. для придбання реанімобілю та обладнання для нього. Наприкінці концерту відбудеться благодійний аукціон, на якому буде виставлено лише один лот – авторський римейк знаменитої ікони для Каплиці на Алеї Героїв Небесної Сотні, роботи Левка Скопа «Покрова Майдану».

АРМЕН АНТОНЯН відомий іспанський музикант вірменського походження. Понад чверть століття тому непересічний талант Армена визнав видатний віолончеліст Олександр Вайнрот, котрий залишив йому у спадок власну віолончель із надзвичайно глибоким звучанням.

Замовлення запрошень за телефонами: 063 / 066 / 068 – 957 50 50

Особистий сайт: http://armenantonian.es/Inicio.aspx

 

 

Аккредитація обов`язкова!

З питань акредитації, отримання додаткової інформації, запрошення у прямі ефіри,

звертайтеся, будь ласка, до PR-агенції «Дель Арте»:

Ольга Стельмашевська тел.: 067 238 81 85, ostelm@voliacable.com

Юрій Гулевич: тел.: 067 448 05 35, yurik76@list.ru

Еще по теме

Еще новости в разделе "Детали"