Детали Депутат від БПП назвала журналістів проститутками

2016-07-01 10:19

Депутат Верховної ради від фракції БПП «Солідарність» Ольга Червакова назвала журналістів проститутками та повіями. Про це вона написала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі. 

Таким чином Ольга Червакова відреагувала на новину інформаційного ресурсу «Голос.ua», в якій йшлося, що вона подарувала на день народження Коцюбинського селищного голови автобус спецпризначенців МВС для охорони приватного пікніка.

На думку Червакової, дана новина «замовна», бо немає «соціальної значущості». Також нардеп чітко знає суми, за які, за її словами, можна розмістити новину на сайті: 100 – 300 доларів.

«Якщо я не помиляюсь, простою мовою це називається проституція. Тож, коли люди ненавидять журналістів, то це не тому, що журналісти винуваті, а якраз через продажність поодиноких повій від професії», – заявляє народний депутат Червакова у своєму дописі на Facebook.

Вона також зізнається, що телефонувала до редактора інформаційного сайту з вимогою зняти новину про себе з ресурсу. «В телефонній бесіді заступник головного редактора сайта Ігор Журавльов фактично визнав, що цей матеріал є джинсою, розміщеною за гроші. Але прибирати його відмовився. Я ставила питання, яке походження цього матеріалу, який журналіст робив цей матеріал і яке в нього було редакційне завдання. У відповідь не зміг нічого вичавити з себе, окрім недолугого «я не уповноважений приймати рішення щодо матеріалів такого характера»,.. «я не можу вам відповісти на це питання, бо це може зашкодити нашій редакції». Якщо мене читають журналісти, то скажіть: він не розуміє, що ВЖЕ зашкодив редакції, публікуючи проплачений фейк, чи є журналісти, для яких гроші не пахнуть?», – пише Червакова. Як відомо, Ольга Червакова – перший заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики.

Також нардеп повідомляє, що ресурс «Голос.ua» повністю контролюється комуністами. Директором медіагрупи є дружина лідера КПУ Оксана Ващенко. «Колишня журналістка, вийшовши заміж і ставши медіаменеджером, за кілька років існування цього сайту перетворила його на «зливний бачок». Торік публікували джинсу про декларацію Федорів, цьогоріч – якусь маячню, що я примусила, мовляв, депутатів голосувати за розпуск Коцюбинської селради», – пише нардеп Червакова.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що народний депутат Червакова організувала охорону приватної вечірки спецпризначнцями МВС. Очевидці підтвердили, що пікнік на озері у селищі Коцюбинське, де святкували день народження селищної голови Ольги Матюшиної, охороняв автобус зі спецпризначенцями.

Сама Ольга Червакова – колишня журналістка.

Еще по теме

Еще новости в разделе "Детали"