Детали Григоришина допитають у справі про вибух машини журналіста Шеремета

2016-07-21 09:32

У рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета МВС допитає російського олігарха Костянтина Григоришина. Про це повідомило джерело в МВС, пише Главком.

За його даними, однією з версій вбивства є професійна діяльність Павла у виданні "Українська правда".

"Останнім часом "Українська правда" стала більше, ніж ЗМІ, її журналісти створюють політичний проект, проводять зустрічі з олігархами, зрозуміло, що ці версії мають бути перевірені. Тим більше, резонанс викликали недавні зустрічі за вечерею Григоришина з нардепом Сергієм Лещенком і головним редактором "Української правди" Севгіль Мусаєвою-Боровик", - повідомив він.

У МВС нагадали, що вбивство журналіста Шеремета, за попередньою інформацією, було здійснене за допомогою радіокерованого пристрою, потужністю 500-600 г тротилу в еквіваленті.

Відзначається, що на даний момент робота оперативників на місці злочину вже завершена, речові докази направлені на експертизу.

"Встановлюються свідки та очевидці, відпрацьовуються взаємозв'язки загиблого як професійні, так і особисті", - повідомило джерело в МВС.

Як відомо, журналіст "Української правди" Павло Шеремет загинув у середу вранці унаслідок вибуху машини керівника видання Олени Притули, в якій він перебував.

Шеремет працював в Україні, Росії та Білорусі. Останні п'ять років жив в Україні.

Еще по теме

Еще новости в разделе "Детали"