Детали Кандидат від «Слуги народу» Мар’яна Безугла скуповує голоси та будує сітку на Оболоні, – ЗМІ

2019-07-17 16:36

 

Жителі столичної Оболоні скаржаться на спроби підкупу з боку кандидата в депутати від «Слуги народу» на 217 окрузі. Гроші платять задля побудови сітки зі скупки голосів. Про це повідомляється в сюжеті телеканалу «Прямий».

«Ранкові дзвінки та вибори. Жителі столичної Оболоні скаржаться на агітацію депутата від «Слуги народу» на їх окрузі №217. По мажоритарці тут іде Мар’яна Безугла. Люди кажуть – їх голоси хочуть купити, по телефону пропонують гроші», – повідомили журналісти в сюжеті.

За словами місцевих мешканців, також кошти платять за агітацію в палатках.

«О шостій ранку дзвонять, пропонують 50 гривень. Потрібно сфотографувати додаток в телефоні та тобі дають 50 гривень. А за два номери телефонів (сусідів, – ред.), дають кепку», – каже одна з місцевих мешканок.

За словами ще одного хлопця, його знайомі працюють в команді «Зе» та вже отримали гроші за агітацію. Розцінки – 100 гривень за годину роботи в палатці.

Нагадаємо, що нещодавно кандидати в народні депутати від партії «Слуга народу» Мар’яна Безугла та Катерина Шубка не змогли відповісти на питання щодо програми їх партії в переписці з відомим адвокатом Олексієм Шевчуком.

Еще по теме

Еще новости в разделе "Детали"