Детали видео Український фільм за реальними подіями «Гніздо горлиці» отримав приз на Індійському кінофесті

2016-09-29 08:15

Фільм-сенсація Одеського кінофестивалю 2016 року отримав приз журі на Індійському кінофестивалі. 18 вересня 2016 року 4-й Індійський фестиваль кінофільмів (Мумбаї, Індія) відзначив «Гніздо горлиці» Тараса Ткаченка призом журі як найкращий повнометражний фільм.

 Це вже не перша нагорода найочікуванішої української кінопрем’єри осені – стрічка була визнана найкращим українським повнометражним фільмом 7-го Одеського міжнародного кінофестивалю і отримала нагороду «Золотий Дюк» у липні 2016 року.

Фільм «Гніздо горлиці» знятий за реальними подіями. Робота Дарини (Римма Зюбіна) в італійській родині була б нестерпною, якби не син старої синьйори, Алессандро (Мауро Чіпріані). В кожного з них є своє минуле, яке не відпускає, але тепло і щирість ваблять їх одне до одного. Після повернення в Україну до чоловіка (Віталій Лінецький) і доньки, Дарині доведеться зробити непростий вибір між життям яке вона знала і тим, яке привезла з собою.

 Українські глядачі зможуть переглянути глибоку драматичну історію, зняту за реальним подіями, вже з 10 листопада у кінотеатрах.

 ПРО ФІЛЬМ

Студія: Інсайтмедіа (Україна), 4Rooms (Італія)

Старт в Україні: 10.11.2016

Жанр: мелодрама на основі реальних подій

Режисер: ТАРАС ТКАЧЕНКО

У ролях: РИММА ЗЮБІНА, ВІТАЛІЙ ЛІНЕЦЬКИЙ, МАУРО ЧІПРІАНІ, НАТАЛЯ ВАСЬКО, ЛІНА БЕРНАРДІ

 

Еще по теме

Еще новости в разделе "Детали"