ВОЙНА В Украине В Донецьку сепаратисти захопили лікеро-горілчаний завод

2014-04-09 20:54

Близько 200 сепаратистськи налаштованих людей під російськими та георгіївськими прапорами захопили Донецький лікеро-горілчаний завод “Лік” на проспекті Дзержинського, 24. Про це повідомили ряд працівників заводу в соціальних мережах.

Під час захоплення заводу сепаратисти застосували кілька петард та підкуп сторожа. Над захопленою адмінбудівлею лікеро-горілчаного підприємства вже майорить російський стяг.

За словами працівників заводу, сепаратисти пояснили свої дії потребами революції. “Коли вирішується доля Донбасу, коли надворі війна – ми повинні контролювати усі життєво-необхідні об’єкти“, – процитував працівник підприємства слова одного із лідерів групи сепаратистів.

Відразу після захоплення кілька вантажних машин вивезли продукцію заводу в напрямку Донецької ОДА, яка теж захоплена сепаратистами.

Приблизно через годину після того, як люди з російськими прапорами захопили лікеро-горілчане підприємство, зсередини заводу стало чути голосні співи. Пізніше між сепаратистами зав’язалась сварка з використанням грубої лайки, яка плавно переросла у бійку. Причини бійки наразі невстановлені.

По материалам: uareview.com

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"