За что задержали Игоря Гужву? Олена Мельник

2017-06-23 09:45 81144

Щодо хабарництва Ігоря Гужви. Додам свої п‘ять копійок, хоча розумію, що ботозбоченці зараз напишуть про 30 срібняків. Хай пишуть! Ті, хто знають мене - не повірять! Так само і я дуже сумніваюсь у закидах щодо вимагання неправомірної вигоди редактором впливового опозиційного інформресурсу.

Колись, задовго до його заробітчанства у Москві, а потім редакторства у Газета Вести та СТРАНА.ua - ще за часів Сегодня - саме Гужва був категоричним противником "джинси". У будь-якому вигляді. І загалом корупції в українській журналістиці. Зізнаюсь (не для протоколу), особисто зваблювала... Але отримала тверде "Ні": розміщення на шпальтах газети та сайті - виключно через інфоприводи. Або з плашкою "Реклама". За це - реально респект!

Звісно, час змінює людей. А сусідні спецслужби, за легендою, вміють досить вправно "промивати мізки", особливо окремим українським "політемігрантам"... Але! Просто - НЕ вірю!!!

До того ж токсично дивує озвучена звинуваченням сума хабаря. "10 тис дол за нерозміщення компроментуючих матеріалів на діючого політика", - написав Юрій Луценко.

Для інформаційного менеджера рівня Гужви (восьме місце у liveinternet) - це хіба на шкарпетки та панчохи.  Немає навіть сенсу ризикувати, ще й у час, де-факто, силової облоги видання.

Окрема тема - демонстративна ватність Гужви. І загалом тих цінностей, які він останнім часом активно пропагує...  Особисто мене не здивували б юридичні претензії до пана Гужви за цілим букетом статей ККУ стосовно нацбезпеки та оборони (до речі, як і до його адвоката Олени Лукаш). Але це точно не справа ДФС! Скоріше Служба безпеки України. Але у слідства спецслужби, мабуть, нині інші пріоритети.

Тому з Гужви зліпили банального здирника. Добре, що хоч не гвалтівника!

Тим часом справжні шахраї-рекетири та феєричні представники псевдо-журналістики і далі "плавають" на ринку. 

Бля*а, і не тонуть! Бо, вочевидь, мають купу впливових френдів. І не лише у соцмережах... Тому і далі грають за схемою гарного та поганого слідчого. "Пухнастий" - це @Игорь Мизрах (він же начебто двоюрідний брат прем‘єра Гройсмана).

"Злий геній" - це Taras Chornoivan. Останнього, до речі, 2013 року затримала міліція Вінницької області за вимагання 400 тис грн у ректора місцевого медичного ВНЗ. За тодішнім курсом НБУ - це 50 тис у.е.

Карл, 50 тис "зелених" 2013 року у вінницього ректора, і 10 тис - 2017 в українського політика у Києві...

Далі додумайте самі...

Еще блоги