Курьезы Сьогодні Янукович зареєструвався кандидатом у президенти

2014-04-01 17:43

Невідомим були подані документи для реєстрації кандидатом у президенти Віктора Януковича.

Представник Януковича, який відмовився назвати своє ім'я, подав повний пакет документів і вніс суму застави у 2,5 мільйона гривень. Також він зачитав журналістам звернення Віктора Федоровича із яскравим російським акцентом.

"Я - живий, що б не казали окремі політики. І я досі легітимний президент, вкотре наголошую. Проведення виборів 25 травня вважаю незаконним, однак подаю документи, щоб показати, яким високим буде рівень довіри українців до мене. Особисто не зміг подати документи, оскільки хунта, яка захопила владу, незаконно порушила проти мене дві кримінальних справи", - поскаржився екс-президент.

У заяві Януковича говориться, що він іде на вибори як самовисуванець, оскільки Партія регіонів зрадила його.

"Анархія на вулицях нашої країни охопила і партію, якій я присвятив усе своє життя. Неонацисти з Майдану поширили хаос і на неї. За гроші Заходу вони розвалили Партію регіонів і висунули від неї у президенти самозванця, у якого немає шансів перемогти. Тому я вирішив балотуватись на другий термін. Адже головне моє завдання – стабільність у країні і процвітання", - додав він.

За недостовірною інформацією, оскільки рахунки Віктора Януковича в Україні і Європі заморожені, то гроші на заставу йому виділили у Російській Федерації.

Нагадаємо, у неділю, 30 березня, о 24:00 спливає термін подачі документів кандидатами у ЦВК. Проте для тих, хто не встиг, буде можливість подати їх ще до 1 квітня включно, внісши заставу вже удвічі більшу - 5 мільйонів гривень.

Источник этой несмешной шутки: gazeta.ua

Еще новости в разделе "Курьезы"