Курьезы видео Саакашвілі назвав Коломойського кримінальним шефом на телеканалі Коломойського

2015-11-02 15:42

Як заявив голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі у ефірі телеканалу, фактичним власником якого вважається екс-губернатор Днфпропетровщини Ігор Коломойський , він не сумнівається у тому, що олігархи, в тому числі й сам Коломойський сьогодні грабують країну.  

Відео з коментарем було оприлюднено на Youtube та набуло вірусної популярності. Здебільшого це сталось тому, що телеведуча неодноразово намагалась перебити Саакашвілі, робили ремарки як раз у той час, коли він оголошував прізвище Коломойського. Він навіть зробив журналістці зауваження з цього приводу.

“Вони поклали в кишеню держпідприємства, вони займалися рейдерством, вони крали мільярди-мільярди. Не гривень, а доларів державних грошей. У тому числі, до речі, і громадянин Корбан і головний його шеф Коломойський. Це реально представники організованого кримінального угрупування... Країні потрібно наводити порядок. Його потрібно було наводити не сьогодні. Вчора. Позавчора … Я знаю як я в Грузії наводив. У власній партії, до речі, ми пересадили кілька членів. Ми пересадили всіх злодюг, які були при колишньому режимі і при нашому уряді”, - наголосив він.

При цьому Саакашвілі зазначив, що якщо все зупиниться на Мосійчукові, Корбані, то можна вважати, що це політичні репресії.

 

 

Еще по теме

Еще новости в разделе "Курьезы"