Фото-видео видео У Києві - прем'єра легендарної пригоди студії Disney «Книга Джунглів»

2016-04-08 08:15

У середу, 6 квітня у кінотеатрі «Оскар» відбулася київська прем'єра легендарної пригоди студії Disney «Книга Джунглів» від режисера блокбастера «Залізна Людина» Джона Фавро.

На зіркову стилізовану прем’єру завітали українські селебрітіз: актор і телеведучий Сергій Сивохо (голос «Балу» в українському дубляжі), Мілош Єліч («Океан Ельзи»), Степан Казанін та Юрій «Юзик» Корявченков (студія «Квартал-95»), Володимир Горянський, Дмитро Ступка, Поліна Неня, Олексій Залевський, Анастасія Рубцова («Real O»), Жан Грицфельдт, Євген Толочний, MC Рибік та інші зіркові гості

Легендарна пригода студії Disney «Книга Джунглів» виходить в український прокат 14 квітня!

Допрем’єрні покази вже з 7 квітня!

 

Про фільм

КНИГА ДЖУНГЛІВ

Студія: Disney

Оригінальна назва: The Jungle Book

Старт в Україні: 14.04.2016

Жанр: легендарна пригода

Режисер: ДЖОН ФАВРО («Залізна людина»)

Екранізація знаменитої книги Редьярда Кіплінга – класична історія неймовірних пригод індійського хлопчика Мауглі, вихованого зграєю диких вовків. На своєму шляху Мауглі зустрічає різних істот: одні стануть його вірними друзями, інші - ворогами, але гострий розум і сміливе серце допоможуть хлопчині пройти всі випробування. Інноваційні цифрові технології з точністю відтворюють флору і фауну реальних джунглів і затягують у фантастичний яскравий світ. Дика пригода увірветься у кінотеатри!

Еще новости в разделе "Фото-видео"