Нащо вони створили патрульну поліцію Донецька? Дмитро Снєгирьов

2015-07-17 09:00 45305

 

В невизнаній «республіці» вже оголосили набір молодих людей в нову силову структуру. Навіть «намалювали» агітплакат, на якому на тлі «Ниви» стоїть молодик у формі, яка дуже скидається на нову українську. Взагалі, дончани вже відзначили, що таким чином бойовики хочуть скопіювати новостворену українську поліцію. Побачили красивий бренд і гарну ідею – і вирішили її вкрасти, втім, спотворивши приблизно так, як мавпа, що взяла до лап пензля, змогла би спотворити саму ідею живопису.

Форма української поліції розроблялася за світовими стандартами, а те, у що одягнені «полісмени» «ДНР», нагадує скоріше форму таксистів. Намагання «злизати» ідею і зробити так, щоб електорат цього не помітив, завжди приводить до таких невеселих результатів. До того ж українська поліція пересувається на високотехнологічних, економічних Toyota Prius, які є своєрідним еталоном якості на автомобільному ринку, а окупантська поліція – на російських «Нивах» зі слабким двигуном, відсутністю динаміки розгону і високим рівнем споживання палива.

 Що головне хочеться відзначити? Дуже важлива та позитивна річ відбулася у нашому суспільстві. Якщо раніше ми тупо копіювали все російське , починаючи від синіх номерів на машинах МВС і закінчуючи вертикаллю цієї структури, то тепер росіяни (думаю, не варто нагадувати, що «ДНР» фактично є васалом РФ) копіюють наші нововведення. починаючи від самої організації служби до певних її атрибутів. Це дуже важлива річ, один з кроків на шляху позбуття психологічної залежності від «старшого брата», який, наче Каїн, наніс нам удару в спину .

 

Еще блоги