ВОЙНА В Украине Война против Украины будет иметь долгосрочные последствия для каждого в рф, - немецкий военный аналитик

2022-11-15 11:33

Війна проти України матиме довгострокові наслідки для російського суспільства, упевнений Вольфґанґ Шнайдерган. Це не просто війна путіна, наголосив він.

Війна проти України матиме довгострокові наслідки для російського суспільства, заявив голова Народного союзу Німеччини з догляду за військовими похованнями Вольфґанґ Шнайдерган.

"Кажуть, що це війна путіна. Це так, але все ж таки злочини на цій війні вчиняють російські чоловіки", - сказав екс-генерал, колишній генеральний інспектор Бундесверу в інтерв'ю виданням Redaktionsnetzwerk Deutschland. Інтерв'ю було оприлюднене з нагоди німецького Дня народної скорботи за жертвами воєн і тиранії.

За словами Шнайдергана, це означає, що майбутньому російському суспільству доведеться переосмислювати цю відповідальність. "Історія Німеччини - хороший вчитель щодо того, що це означає і як довго це триває", - додав він.

"День народної скорботи за жертвами воєн та тиранії - завжди важливе послання для живих. Народний союз приводить молодих людей на могили солдатів. Тут вони бачать наслідки війни та насильства. Це нікого не залишає байдужим", - зазначив Шнайдерган.

Еще по теме

Еще новости в разделе "ВОЙНА В Украине"