Политика Общественники бьют тревогу и призывают Тимошенко не отдавать «Батькивщину» Яценюку

2013-06-14 15:47

Общественные организации просят не допустить слияния «Батькивщини» с «карликовой» партией «Фронт змин».

Об этом идёт речь в письме, которое прислали «Известиям в Украине».

Відкритий лист

до лідера української опозиції Юлії Тимошенко,

членів парламентської фракції та партійців ОО ВО «Батьківщина»

Шановна Юлія Володимирівна! Друзі! Побратими!

Всеукраїнське Об’єднання «Батьківщина» - політична сила, яка народилася у вирій боротьби між двома світами, між злом та добром, між патріотизмом та антинародною політикою Режиму Кучми.

9 липня 1999 року, на установчому з’їзді ВО «Батьківщина», цією політичною силою були проголошенні принципи та бачення нової якості української політики.

За час перебування у парламенті , «Батьківщина» неодноразово демонструвала свою спроможність консолідувати як політиків, так і українській народ навколо спільних поразок та перемог. Юлії Тимошенко вдалося реалізувати чимало позитивних економічних та соціальних проектів саме завдяки колективній праці в середині парламентського блоку БЮТ.

Сьогодні лідер, який здатний був об’єднати навколо себе і своїх ідей український політикум, та український народ, перебуває у неволі.

Я вірю, що скоро ми будемо спостерігати за тим, як Юлія Володимирівна керуватиме цією країною. Але це може статися за умов зміни деяких важливих та тяжких кроків з вашого боку, за ініціативи тих, хто бажає працювати на благо українців під патронатом Ю.В. Тимошенко.

Мова йде про НЕГАЙНУ зміну лідера парламентської фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка та недопущення шаблонного злиття з «карликовою» партією «Фронт Змін».

На моє переконання, Арсеній Петрович є руйнівною силою опозиційних сил. Президентські амбіції голови партії «Фронт Змін» перевищують реальні сили, та несуть реальну загрозу єдності опозиційного табору. Одним з ключових питань, які я можу з претензією адресувати Яценюку є й формування ним виборчого списку кандидатів у народні депутати перед початком виборчої компанії 2012 року. Цей процес продемонстрував корумпованість та політичну безвідповідальність Арсенія Петровича.

Він постійно наголошує на процесі узурпації влади, при цьому власними руками узурпувавши владу всередині фракції "Батьківщина" за дуже короткий термін . Народні Депутати, які вносять свої пропозиції та зауваження щодо діяльності фракції - не почуті, а наразі будуть виключені з фракції та партії. Ігноруються схвалені рішення місцевих осередків об‘єднання. До парламенту, за його корупційних схем, потрапили Табалови та єже з ними. І все це на фоні пасивності політичного та юридичного захисту Тимошенко з боку керівників фракції. Всіх, хто підтримують сьогодні цього політичного авантюриста Яценюка, чекає тотальне розчарування.

Я закликаю ще не збайдужілих членів фракції "Батьківщина" терміново переобрати керівництво партії та фракції, допоки рейтинг об‘єднання не впав нижче самого Яценюка.

До повного поглинання "Батьківщини" "фронтовиками" Яценюка ще є час. Зробіть крок на зустріч Юлії Тимошенко! Не допустіть злиття «Фронту Змін» та «Батьківщини», яке поставить крапку в історії політичної діяльності «Батьківщини» та єдиного легітимного лідера політсили Юлії Тимошенко!

Я за сильну опозицію!

Голова правління ГО «Громадянський Комітет Національного Порятунку» Павло НУСС

Еще новости в разделе "Политика"