Курьезы У Булатова отросло отрезанное ухо? (ФОТО)

2014-06-13 16:57

В Сети появились фото пострадавшего от правоохранителей лидера автомайдана и нынешнего министра Булатова. Примечательно, что на новых фото у Булатова совершенно целые уши, хотя на шокирующих кадрах прошлого года было отчетливо видать, что одно ухо ему отрезали.

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов продемонстрував "дива" екстріму. Він на камеру покатався на вейкборді та відповив на запитання про те, що саме він зробить заради розвитку спорту в Україні.

Щоправда, за словами авторів відео з "Hardway Production", відповіді Булатова були не дуже виразні.

Отже, Булатова запитали, що саме він робить задля молоді та спорту.

"Я нещодавно зустрічався з Яном Томбінським, це посол Євросоюзу в Україні, і він підтримав мою ініціативу про те, що одним з найважливіших напрямків розвитку спорту та залучення молоді є водні види спорту. Водні види спорту у нашій країні розвиватимуться. Наша ціль – не зменшувати розвиток спорту – як найвищих досягнень, так і масового, а на всіх рівнях його підтримувати", - відповів Булатов.

 Булатов розминається перед показовим екстрімом на воді
 

У коментарі ТаблоID пан міністр був багатослівнішим. Він зазначив, що водний спорт – це його "паливо"

"Я катаюся з 2007-го року, на Трухановому острові. Я по неділях вчу дітей, разом з друзями тренерами. Це моє хобі, це моє паливо. Я кинув пити, палити, мені треба десь черпати позитивній емоції. Це мій спосіб життя", - сказав Булатов. 

 Дмитро розповів, що з самого дитинства фанатіє від водних видів спорту

Серед своїх досягнень міністр перелічив київський марафон, у якому він сам барв участь, спілкування з ультрас та намагання "знайти інструменти та відкрити можливості".

 Олімпійська чемпіонка з біатлону Олена Підгрушна та Дмитро Булатов

"Найбільшим досягненням я вважаю те, що ми вже поклали початок десятка ініціатив, які раніше не чіпали", - заявив Булатов. 

 Булатов у дії

"Ми на всіх рівнях підтримуємо спортсменів, організаторів, тому що ми чуємо усіх і кожного, і ми просимо усіх і кожного казати нам про існуючі проблеми, щоб ми з проблеми зробили позитив", - заявив міністр.

 

Також міністр докладно розповів ТаблоID про своє захоплення спортом.

"Я з дитинства займаюся плаванням, дуже люблю плавати. А зараз я займаюся вейкбордингом, кайтсерфінгом. Минулого року я схуд на 27 кілограмів за три місяці. Оскільки я важковаговик, зараз я важу 133 кілограми, а минулого року був 147, (зараз погладшав через ліки) ми робили виступи фетменів – товстунів. Ми показували іншим, що не варто сидіти на березі, що ми ось катаємося. Адже складно буває лише почати", - зауважив Дмитро.

Источник: ТаблоID

Еще новости в разделе "Курьезы"