Расстрелом в Княжичах руководил душитель майдана? Владимир Бойко

2016-12-05 08:13 25222

Напевно, 4 грудня варто оголосили професійним святом оновленої поліції. Ще б пак: співробітники створеного грузинськими реформаторами на американські гроші Корпусу оперативно-раптової дії «Корд» в селі Княжичі Київської області розстріляли колишніх міліціонерів з Державної служби охорони, які примазались до нової поліції.

Цей випадок доводить, що реформи в Україні не спинити. Доказом чого є навіть сама постать начальника Департаменту організації діяльності «КОРД» Національної поліції України. На цю генеральську посаду реформаторша Деканоїдзе призначила простого лейтенанта (навіть не старшого) Миколу Путія.

ВСЕ ПОДРОБНОСТИ И ФОТО МАССОВОЙ ГИБЕЛИ ПОЛИЦЕЙСКИХ В КНЯЖИЧАХ 

За які такі заслуги 37-річний лейтенант очолив аж цілий Департамент Нацполіції таємниці не становить. Микола Володимирович Путій служив сержантом у «Беркуті» та за часи Януковича уславився участю в розгоні акції протесту на Майдані. Щоби врятувати цю заслужену людину від неминучого знайомства зі слідчими Генпрокуратури, Деканоїдзе й довірила йому керувати «Кордом» - благо, функції цей підрозділ Нацполіції має виконувати ті ж самі, що й колишній «Беркут».

Еще блоги