Политика Сестра соратниці Ляшко розгляне справу проти Росії?

2015-11-19 15:40

 

20 листопада в Шевченківському районному суді м. Києва (вул. Дегтярівська 31-А, суддя Юзькова О.Л.) відбудеться чергове засідання у судовій справі про встановлення факту збройної агресії проти України, - говориться в повідомленні, отриманому редакцією.

В ньому зазначається: « Цим самим, національний суд розглядає справу за позовом правозахисника Станіслава Батрина, який домагається юридичного визнання вторгнення Росії в Україну та надання даному факту оцінки в єдиному судовому рішенні з прізвищами військових армії РФ, з детальним описом історії такого вторгнення та шкоди, яка завдана інтересам держави та її громадян » .

« Ми маємо це зробити і визнати даний факт як однозначний. Цим самим, покладемо край для міжнародного трактування подій на сході як громадянської війни в Україні. Крім того, виключно через механізм юридичного визнання даного факту Україна зможе претендувати на компенсації в міжнародних судах. В іншому випадку, нас чекають колосальні розчарування, оскільки ми по сьогоднішній день "проводимо антитерористичну операцію" - Батрин.

 Нагадаємо, що напередодні правозахисник Батрин виграв дві судові справи проти уряду України та отримав виконавчий лист, яким Кабінет Міністрів зобов'язано переглянути прожитковий мінімум в Україні.

Станіслав Батрин , к.ю.н., правозахисник, голова ГО "Відкрита Україна", керівник проекту "Відкритий Суд". Не мешн цікавою є й особистіть судді. Як нам повідомляють компетентні джерела, О.Л Юзькова є прямою родичкою Т.Л. Юзькової – близької соратниці голови Радикальної партії Олега Ляшка. Тетяна Юзькова стала новим депутатом ВР від Радикальної партії. Вона нещодавно змінила у списках Злату Огнєвич, яка скалала свої повноваженя. Батько Тетяни, нині покійний Леонід Юзьков , був першим Головою Конституційного суду України . Тетяна є відомим адвокатом.

 

Еще по теме

Еще новости в разделе "Политика"