Жизнь Миллионы американцев потребовали выплачивать им по 2 тысячи долларов ежемесячно

2021-07-08 09:21

Понад 2,5 мільйона чоловік підписали петицію на порталі Change.org з проханням встановити в США безумовні щомісячні виплати у зв’язку з пандемією в розмірі $ 2 000 на працюючого і $ 1 000 на утриманця.

Незважаючи на те, що вона була розміщена на порталі більше року тому, в самий розпал коронавірусних обмежень, а за останній час на тлі вакцинації ситуація з захворюваністю в США змінилася, документ продовжує активно збирати підписи.

Згідно з повідомленням Change.org, ця петиція, ймовірно, стане однією з найбільш підписуваних на порталі.

На думку авторів документа, саме щомісячна виплата $ 2 000 допоможе американським сім’ям не скотитися за межу бідності і дасть можливість вирішити питання як з оплатою комунальних послуг, так і з щоденними потребами.

— Для нашої команди і інших американців, які можуть претендувати на допомогу з безробіття, навіть максимальних виплат буде недостатньо, щоб більшість людей продовжували оплачувати свої рахунки і не скочувалися за межу бідності. Факти такі, що навіть успішні малі підприємства не можуть місяцями перебувати закритими. Але надання американцям щомісячної підтримки доти, поки вони не зможуть знову встати на ноги, може врятувати наші громади від фінансового краху. — заявляють вони.

З початку пандемії інфекцією в США захворіли понад 34,5 мільйона чоловік, жертвами хвороби стали понад 620 тисяч громадян. Останнім часом на тлі масової вакцинації кількість нових випадків зараження в країні значно знизилося.

Еще по теме

Еще новости в разделе "Жизнь"