Спорт Капитан «Шахтера» Андрей Пятов завершил карьеру и перешел в тренерский штаб

2023-07-10 15:39

Капітан «Шахтаря» Андрій Пятов завершив кар’єру футболіста та увійшов до тренерського штабу «гірників». 6 серпня в Лондоні голкіпер зіграє з «Тоттенгемом» свій прощальний матч.

Андрій Пятов провів у складі «Шахтаря» 482 матчі – це третій показник в історії клубу та найбільша кількість ігор серед воротарів.

Разом із командою він завоював 28 трофеїв – і це абсолютний рекорд клубу всіх часів!

16 років Андрій Пятов писав історію «Шахтаря», а разом з цим – усього українського футболу. За цей час він став найкращим воротарем країни, капітаном та легендою «гірників», найтитулованішим гравцем в історії команди, взірцем професіоналізму та безмежної відданості клубу.

Його пристрасть до футболу, сильний характер і готовність жертвувати всім заради команди, його сміливу та надійну гру, вражаючу стійкість у найважчих ситуаціях, його жагу до перемог завжди цінували й цінуватимуть уболівальники «Шахтаря».
Андрію, дякуємо тобі за ці неймовірні 16 років: за десятки трофеїв та сотні перемог, за тисячі незабутніх моментів на футбольному полі, за безмежну кількість яскравих емоцій, за справжню любов та повагу до «Шахтаря»! Це була красива історія, Капітане!

Еще по теме

Еще новости в разделе "Спорт"