Экономика Президента "Київміськбуду" змушують піти з посади, використовуючи тиск на родину

2014-05-08 09:26

Глава правління – президент ПАТ ХК "Київміськбуд" Ігор Кушнір заявляє, що його змушують піти з посади, використовуючи обшуки та тиск на родину. За словами І.Кушніра, правоохоронні органи проводять обшуки в його квартирі і компаніях, які належать його родичам.

"Крім того, чиниться тиск на членів моєї сім'ї, на їх сімейний бізнес. Я розцінюю подібні дії як спроби вплинути саме на мене, намагаючись змусити "добровільно" залишити посаду Глави "Київміськбуду", - сказав І.Кушнір.

За його словами, в Холдингу було проведено аудит, акціонери визнали роботу ефективною, тож жодних об’єктивних причин для припинення повноважень немає.

"Я твердо впевнений, що справедливість завжди на боці того, хто правий, тому буду робити все, щоб рейдери під прикриттям революційних подіях не підім'яли під себе Холдинг! У нас достатньо сил для того, щоб пережити будь-які складнощі, і вийти з них сильнішими. Кожен інвестор "Київміськбуду" отримає свою квартиру в строк і якісно, не дивлячись ні на що", - підкреслив І.Кушнір.

Еще новости в разделе "Экономика"