Різка заява Володіна по Україні - що приховано між рядків Вадим Трюхан

2019-12-02 12:33 54454
 
Не буду стьобатися зі слів Спікера Держдуми В.Володіна. І тролить його «ідеї» теж не буду. Адже то немає жодного сенсу. 
 
Зверну увагу на інше. 
 
Перше. Сказано то всьо було якраз на піку підготовки до Парижського саміту в Нормандському форматі. І то не спроста. Прямий натяк дилетантам з оточення Президента Зеленського, які готують його до переговорів, що мовляв треба бути зговірливішими і сміливішими. 
 
Друге. Сказано то всьо було не якимось маргінальним політиком чи представником радикальної придворної опозиції а ля Жиріновський. 
 
В‘ячеслав Володін досить тривалий час був одним з найбільш наближених до Владіміра Путіна чиновником. І, незважаючи на те, що багато хто вважає його «переведення» до Держдуми почесним засланням, довіри Президента Росії він не втратив і залишається в обоймі.
 
Третє. Приводу для таких заяв Україна не давала, він був придуманий. Навіщо? Та щоб нагадати європейцям, що «варіанти можливі».
 
Таким чином, враховуючи слова В’ячеслава Володіна, а також останні заяви інших офіційних представників Кремля типу Лаврова, Пєскова тощо, маємо чіткі ознаки наявності політичної волі в Москві, у разі відсутності необхідного росіянам «прогресу» в Парижі, іти на чергове, ймовірно в рази масштабніше, порівнюючи з 2014 роком і лютим 2015-го, загострення. 
 
І це треба враховувати. Адже у столиці Франції намічається битва, в якій Україна явно опиниться в меншості.

 

 

Еще блоги